Dok ne bude kasno: Hari i Megan uoči prvog rođendana ćerke Lilibet doneli važnu odluku

Dok ne bude kasno: Hari i Megan uoči prvog rođendana ćerke Lilibet doneli važnu odluku

Autor: | 17/05/2022

0

Ćerka Harija i Megan sledećeg meseca slavi prvi rođendan

Princ Hari i Megan Markl ponosni su roditelji trogodišnjeg dečaka Arčija i devojčice Lilibet Dajane, koja će sledećeg meseca proslaviti prvi rođendan.

Pročitajte: Fotografija na koju se čekalo - Hari i Megan konačno pokazali ćerkicu Lilibet (foto)

Alexi Lubomirski

 

Detalji se još drže u tajnosti, ali sve su glasnije priče da će devojčica sa roditeljima prvi put posetiti Veliku Britaniju u čast platinastog jubileja svoje prabake koji je zakazan za 2. jun. Sedam decenija na prestolu kraljice Elizabete biće obeleženo na tradicionalnoj proslavi Pozdrav bojama, posle koga će uslediti „jubilarni vikend“. Nema sumnje da će mala Lili dobiti posebnu pažnju, s obzirom na to da joj je rođendan 4. juna.

Pročitajte: Kraljica Elizabeta ponosna je prabaka 11 praunučadi - Upoznajte najmlađi tim Vindzorovih

Profimedia

 

Već je objavljeno da su Hari i Megan nedavno posetili kraljicu, ali tom prilikom nisu poveli decu. Portparol vojvode i vojvotkinje od Saseksa potvrdio je da se njih dvoje veoma raduju što će biti deo kraljičinog velikog slavlja na kome će se Lilibet Dajana prvi put susresti sa prabakom, po čijem je nadimku i dobila ime.

Pročitajte: Od velike vladarke ostala je samo kruna - Princ Čarls po prvi put održao kraljičin govor, Britanci zabrinuti za Elizabetino zdravlje

Getty Images

 

Kako prenose britanski mediji, Hari i Megan se tokom ceremonije neće pridružiti kraljici na balkonu Bakingemske palate, budući da su počasna mesta namenjena samo članovima kraljevske porodice koji ispunjavaju javne dužnosti. 

Komentari (0)

Loading
Sandra Petković hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još