Ovo se čekalo, reči gađaju pravo u srce: Oglasio se princ Vilijam povodom rođenja Harijeve i Meganine ćerke

Ovo se čekalo, reči gađaju pravo u srce: Oglasio se princ Vilijam povodom rođenja Harijeve i Meganine ćerke

Autor: | 07/06/2021

0

Ćerka princa Harija i Megan Markl na svet je stigla u petak, 4. juna, dok su ponosni roditelji lepe vesti sa svetom podelili za vikend. Simbolično, devojčica je dobila ime Lilibet Dajana. Lilibet je nadimak njene prabake, kraljice Elizabete, a Dajana ime bake, koju, nažalost, nikada neće upoznati.

Pročitajte: Porodila se vojvotkinja od Saseksa - Na svet stigla ćerka princa Harija i Megan Markl božanstvenog imena

 

Kako je princ Hari već dugo u zategnutim odnosima sa ostatkom kraljevske porodice, svi su čekali samo jedno – hoće li se i na koji način povodom rođenja male Lilibet oglasiti prinčevi Čarls i Vilijam.

„Sve nas je obradovala vest o dolasku bebe Lili. Čestitamo Hariju, Megan i Arčiju“, objavljeno je na zvaničnom „Instagram“ profilu vojvode i vojvotkinje od Kembridža, uz crno-belu fotografiju nastalu tokom Meganinih trudničkih dana. 

Pročitajte: Nova adresa, novo društvo: Ko su najbliži prijatelji Harija i Megan u Americi

Objava je dobila blizu milion i po lajkova i na hiljade komentara, a najveći broj odnosio se na Vilijamov i Kejtin lep gest.

Odnos između braće poljuljan je od trenutka kada su Hari i Megan objavili da se odriču kraljevskih dužnosti. Ipak, Hari je više puta istakao da se nada da će „popraviti“ odnos sa Vilijamom, koga, baš kao i oca, princa Čarlsa, bezrezervno voli.

Prvi koraci ka pomirenju načinjeni su u aprilu, na sahrani vojvode od Edinburga, kada je primećeno da Vilijam i Hari razgovaraju kao u „dobra stara vremena“.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još