Tajni zapisi sve su znali, proročanstvo se ostvarilo: Kejt i Megan nikada se neće slagati, on je uzrok tome

Tajni zapisi sve su znali, proročanstvo se ostvarilo: Kejt i Megan nikada se neće slagati, on je uzrok tome

Autor: | 30/10/2021

1

Horoskop britanske kraljevske porodice

Kada se, početkom juna, britanskoj kraljevskoj porodici pridružio novi član, Lilibet Dajana, među prvima se javila Debi Frank, astrolog njene bake, princeze Dajane. Kako je otkrila magazinu HELLO!, ćerka princa Harija i Megan Markl došla je na svet sa posebnom misijom. Tako bar kažu zvezde.

Pročitajte: Astrolog princeze Dajane tvrdi - Lilibet će već u ranim godinama doživeti...

Getty Images / Profimedia

 

Devojčica je Blizanac u horoskopu. Kao da je udahnula novu energiju mestu koje je samo dva meseca ranije ostalo prazno. Naime, princ Filip, suprug kraljice Elizabete, koji je preminuo uoči njenog rođenja, takođe je bio Blizanac. A oni su živahni, razigrani, uvek spremni na šalu, društveni... Osobine koje su krasile vojvodu od Edinburga.

Interesantno je da su Lilin stariji brat Arči, Vilijamova deca Šarlot i Luis, kao i sama kraljica, rođeni u znaku Bika, i da je aura tog znaka veoma izražena u dinastiji. Blizanci i Bikovi sjajno se slažu i prave međusobnu ravnotežu, a dokaz toj teoriji je i dugovečni brak Elizabete i Filipa.

Pročitajte: Ljubavna priča prekinuta posle 74 godine - Ovako su se voleli princ Filip i kraljica Elizabeta

Getty Images

 

Da vidimo kako su zvezde naklonjene Lilinim roditeljima. Hari, horoskopska Devica, trudi se da svet učini boljim mestom. U to smo se i uverili. Analitičan je, praktičan i uglavnom smiren. Ljudi rođeni u ovom znaku ne vole preteranu pažnju, a princ je nedavno otkrio da je često imao napade anksioznosti kada bi se našao u javnosti i da mu ta uloga nije nimalo prijala.

Za razliku od supruga, Megan Markl, kao Lavica, voli da se nađe pod svetlima reflektora. Verovatno je zbog toga i odabrala da se bavi glumom. Vatrenom i samouverenom Lavu teško je odoleti, pa, ako se i dalje pitate kako je moguće da se Hari zbog žene odrekao svega što je imao kao uvaženi član kraljevske porodice, eto odgovora.

Pročitajte: Zašto Hari i Megan neće imati više dece

Getty Images

 

Horoskop britanske kraljevske porodice - emotivni Vilijam i moralna Kejt

Harijev brat Vilijam, Rak, osećajan je, smiren i veoma privržen ljudima iz najbliže okoline. Porodica i kuća su na prvom mestu, brižan je i voli da vodi računa o drugima. U istom znaku rođen je njegov stariji sin Džordž, koji već ispoljava iste karakteristike. Interesantno je da je ta linija počela sa princezom Dajanom, koja je takođe bila Rak.

Šarlot i Luis su Bikovi. Ovaj znak odlukuju snaga, senzualnost, sklonost ka uživanju u svemu što im je dostupno, tvrdoglavost, ponekad konzervativizam. Što se tiče ovog poslednjeg, već smo pomenuli da je njihova prabaka takođe Bik, pa pokušajte da povežete stvari.

Pročitajte: Ovih šest namirnica kraljevska porodica nikada ne jede, neke će vas iznenaditi

Profimedia

 

I Kejt Midlton ima “rogove”. Ona je, pak, Jarac. Znak koji poštuje tradicionalne vrednosti, red, rad i disciplinu, moralna načela, a zbog toga se smatra najozbiljnijim u Zodijaku. Odlikuju ga profesionalizam i samokontrola. Prepoznali ste vojvotkinju, zar ne?

Pročitajte: Kako to da Kejt Midlton baš sve dobro stoji?! Evo i u čemu je tajna

Getty Images

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Novakilic 13:46 10.09.2021
Odgovori

Fhgytyfituyfytytyfutyyyytyufytduyyytryutututfu6utyytfygggduytutyyyruttytyyyyhtyttygyfyyyyyyfuyt

Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još