Prvi put u istoriji: Kraljica Elizabeta na naslovnoj strani magazina Vog, moćna fotografija obišla planetu (foto)

Prvi put u istoriji: Kraljica Elizabeta na naslovnoj strani magazina Vog, moćna fotografija obišla planetu (foto)

Autor: | 25/03/2022

0

Kraljica Elizabeta prvi put će osvanuti na naslovnoj strani britanskog izdanja magazina Vog, a sve u čast velikog jubileja koji obeležava – sedamdeset godina na tronu. 

Pročitajte: Palate, imanja i milijarde na računu - Koliko je zaista bogatstvo kraljice Elizabete i ko će ga naslediti posle njene smrti

Getty Images

 

Aprilski broj prestižnog modnog časopisa krasi fotografija iz 1957, koju je snimio lord Snouden, bivši muž princeze Margarete. Kraljica nosi krunu optočenu biserima i dijamantima, a čuveni portret nastao je u vreme njene desete godišnjice braka sa pokojnim princem Filipom

Istorijskom naslovnom stranom Vog će odati posebnu počast Njenom veličanstvu uoči platinastog jubileja, ali se i osvrnuti na svoj jedinstveni odnos sa britanskim monarhom tokom sedamdeset godina na prestolu. 

Pročitajte: Kraj jedne ere - Kraljica Elizabeta donela konačnu odluku, zauvek ih napušta

Vogue

 

Inače, ovo nije prvi put da je neko od članova kraljevske porodice završio u modnoj Bibliji. Kejt Midlton krasila je naslovnu stranu Voga 2016. godine, u izdanju kojim se obeležavao vek magazina. S druge strane, Megan Markl uređivala je broj iz 2019. godine. Na njenoj naslovnici našle su se žene koje je opisala kao „snage promene“. 

Pročitajte: Ne, nikako! Kejt Midlton nesvakidašnjim izdanjem prekršila dva modna pravila kraljice Elizabete (foto)

Vogue

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još