Vidno mršavija: Kraljica Elizabeta posle mnogo vremena u javnosti, tuga je učinila svoje

Vidno mršavija: Kraljica Elizabeta posle mnogo vremena u javnosti, tuga je učinila svoje

Autor: | 30/03/2022

0

Povratak Kraljice Elizabete dugo se čekao

Kraljica Elizabeta prvi put se pojavila na jednom javnom događaju u Londonu posle mnogo vremena, a povod je bio lične prirode. Zamak Vindzor, koji je nedavno proglasila za zvaničnu rezidenciju, nije napuštala skoro šest meseci, tamo je organizovala sve prijeme i susrete sa državnicima, ali danas je sa celom porodicom došla u Vestminstersku opatiju kako bi zajedno odali počast njenom suprugu, princu Filipu, koji je preminuo prošlog aprila.

Pročitajte: Britanija bruji o najcrnjem scenariju - Šta će se desiti kada kraljica Elizabeta napusti ovaj svet

Guliver Getty Images

 

Za ovu priliku kraljica je odabrala komplet tamnozelene boje i jedan od omiljenih broševa.

Guliver Getty Images

 

Za njom su u crkvu ušli premijer Boris Džonson, princ Čarls sa suprugom Kamilom, princeza Ana, princ Edvard sa suprugom i ćerkama, princeze Beatris i Evgenija sa porodicama, a najviše pažnje izazvali su princ Vilijam, Kejt Midlton u haljini sa polka-dot desenom i šeširom širokog oboda, kao i njihova deca Džordž i Šarlot. Najmlađi Luis ovog puta je ostao kod kuće.

Pročitajte: Dok ceo svet bruji o kritičnom zdravlju, povratak kraljica Elizabete desio se preko noći

Guliver Getty Images

 

Građani Londona oduševljeno su pozdravili kraljicu koja ih je pre nekoliko meseci prilično zabrinula jer je imala zdravstvenih problema, a bila je pozitivna i na kovid. Stara dama je, srećom, ponovo na nogama i vratila se uobičajenim aktivnostima. Iako nije prisustvovala nedavnim svečanostima povodom „Dana Komonvelta“, memorijal posvećen voljenom suprugu, vojvodi od Edinburga, nije mogla da propusti. Velika Britanija sprema se da u junu zvanično obeleži njen platinasti jubilej, sedamdeset godina na prestolu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti