Dok ceo svet bruji o kritičnom zdravlju, kraljica Elizabeta napravila neočekivani potez i svima zapušila usta (foto)

Dok ceo svet bruji o kritičnom zdravlju, kraljica Elizabeta napravila neočekivani potez i svima zapušila usta (foto)

Autor: | 01/11/2021

1

Zdravlje kraljice Elizabete zabrinulo planetu, a ona...

Kraljica Elizabeta nedavno je zabrinula i svoju Britaniju i ostatak sveta. Cela zemlja digla se na noge posle vesti da je provela noć u bolnici, ali se, srećom, ispostavilo da su u pitanju bili samo preliminarni pregledi. Da ne bi bilo iznenađenja, doktori su joj savetovali da naredne dve nedelje miruje. No, mirovanje baš i nije u opisu Elizabetinog karaktera, pa tako osoblje njenog dvorca Vindzor mora stalno da je drži na oku.

Pročitajte: Smrt pogodila britanski dvor - Kraljica Elizabeta slomljena, izgubila još jednu blisku osobu

Profimedia

 

Uobičajene aktivnosti svode se na šetnju vindzorskim vrtovima u društvu ljubimaca, ali najnovije fotografije iz rezidencije otkrivaju još neke aktivnosti. Iako u tim godinama, a ima ih već 95, ne bi baš smela da sedi za volanom, Elizabeta često vozi kola po imanju. Tu su, naravno, i naočare za sunce, omiljena šarena marama, mantil. Ne bi nas čudilo da ovih dana do nas stigne i neka slika u sedlu, jer ovde ima i ergelu sa odabranim grlima, a jahanje joj je omiljeni hobi.

Pročitajte: Verna joj je pola veka - Zašto kraljica Elizabeta toliko voli ovu tašnu

Profimedia

 

Iako je dvodnevnu posetu Severnoj Irskoj morala da otkaže, u Bakingemskoj palati veruju da će kraljica prisustvovati svečanostima za „Dan primirja“ (u Britaniji „Dan sećanja“), 11. novembra.

Pročitajte: Tajni zapisi sve su znali, proročanstvo se ostvarilo - Kejt i Megan nikada se neće slagati, on je uzrok tome

Profimedia

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti