Svet u šoku: Kraljica Elizabeta svrgnuta sa trona!

Svet u šoku: Kraljica Elizabeta svrgnuta sa trona!

Autor: | 07/10/2021

0

Kraljica Elizabeta svrgnuta sa trona, bruje britanski mediji

Dogodilo se ono o čemu skoro nijedan Britanac nije mogao ni da sanja. Kako javljaju strani mediji, kraljica Elizabeta svrgnuta je sa trona.

Pročitajte: Kraljica Elizabeta napušta Bakingemsku palatu

Getty images / Profimedia

 

Ona je dugi niz godina bila na prvom mestu u rangiranju najbogatijih ljudi u Britaniji, ali, verovali ili ne, to više nije. Iako je njeno bogatstvo od 365 miliona funti delovalo kao nedostižno, dogodilo se ono što ni sama kraljica verovatno nije ni pomislila. 

Kraljica Elizabeta svrgnuta sa trona, za sve je kriv razvod 

Britanski mediji upravo su izvestili da kraljica više nije najbogatija u Britaniji. Titulu sada drži Kirsti Bertareli, nekadašnja Miss Britanije, a kasnije uspešna pevačica. Kristi je kraljicu svrgnula sa trona zahvaljujući razvodu od Ernesta Bertarele, kojim je dobila 350 miliona funti i 52 miliona funti rezidencije na Ženevskom jezeru. Najbogatija žena Britanije takođe poseduje kuću za odmor u Gstaadu, vrednu 8 miliona funti, i vilu u centru Londona.

Pročitajte: Otkrivamo - Tajne odaje kraljice Elizabete ‒ od bioskopa i bazena do bankomata

Guliver Getty Images

 

Razvod, posle dve decenije braka, Kirsti i Ernesta potvrdio je njhov portparolu intervjuu novinaru "The Daili Mail". Par je podigao troje dece, odluka o razvodu bila je zajednička, a rastanak je prošao mirno.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti