Žak i Gabrijela u suzama: Princeza Šarlin konačno se oglasila sa psihijatrije, njene reči paraju dušu

Žak i Gabrijela u suzama: Princeza Šarlin konačno se oglasila sa psihijatrije, njene reči paraju dušu

Autor: | 10/12/2021

2

Deca princeze Šarlin slave rođendan bez voljene majke

Samo nekoliko dana pošto se posle višemesečnog odsustva vratila u Monako princeza Šarlin smeštena je na lečenje u jednu psihijatrijsku ustanovu van kneževine.

Odluku da zbog „duboke iscrpljenosti, emotivne i fizičke“ potraži stručnu pomoć ona i njen suprug, princ Albert, navodno su doneli zajedno.

Pročitajte: Princ Albert ne da razvod - Šarlin od Monaka protiv svoje volje smeštena na psihijatriju?

Getty Images

 

Najtužnija princeza, kako je mediji sve češće nazivaju, konačno se oglasila iz izolacije i na Instagramu objavila fotografiju svojih blizanaca Žaka i Gabrijele koji danas slave sedmi rođendan.

„Srećan rođendan, bebe moje. Hvala ti Bože što si me blagoslovio divnom decom. Zaista sam blagoslovena. Voli vas mama“, napisala je Šarlin.

Pročitajte: Zbog njega je smeštena na psihijatriju - Bliskost Princeze Šarlin sa bivšim dečkom slavne menekenke razbesnela Alberta

Deca princeze Šarlin od majke su bila odvojena gotovo deset meseci, a dve posete Južnoj Africi s ocem nisu bile dovoljne da nadoknade sve zagrljaje. Kada je po povratku u Monako ponovo nestala, na balkonu palate držali su male „transparente“ na kojima su napisali „Mama, nedostaješ nam, volimo te“ i nacrtali srca.

Komentari (2)

Loading
Leona 13:32 11.12.2021
Odgovori

I, sta ima dalje? Ne moze se objaviti pola clanka. Svaki clanak mora imati pocetak, sredinu i kraj. Ovaj nema. Ima par nabacanih recenica, mama bolesna, deca je pozelela, mama u klinici, sintakse i morfologije ni u tragovima.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti