Da li je Kejt samo uteha: Princ Vilijam želeo je ovu moćnu plavušu, ali je ona rekla ne

Da li je Kejt samo uteha: Princ Vilijam želeo je ovu moćnu plavušu, ali je ona rekla ne

Autor: | 05/12/2021

1

Devojka princa Vilijama mogla je biti ona

Princ Vilijam i Kejt Midlton jedan su od onih parova koji zajedno izgledaju tako savršeno da ih je teško zamisliti sa drugim partnerom.Međutim, na početku zabavljanja i njih dvoje bili su samo običan par s usponima i padovima. U jednom trenutku čak su raskinuli, i upravo je tada Vilijam upoznao devojku koja je, da su okolnosti bile drugačije, danas lako mogla biti na mestu Kejt.

Pročitajte: Od reportera do princa - Koga je Kejt Midlton sve volela pre Vilijama

 

Reč je o aristokratkinji Izabeli Kaltorp koja je budućeg britanskog kralja toliko očarala da je celo leto pokušavao da je osvoji. Izabelina sestra, glumica Kresida Bonas, takođe je povezana sa kraljevskom porodicom, budući da se od 2012. do 2014. zabavljala sa princem Harijem.

Autorka Kejti Nikol o Izabeli piše u svojoj knjizi iz 2010. godine „Vilijam i Hari: Iza zidova palate“. Kako navodi, princ je do te mere bio opčinjen da ju je tog leta nekoliko puta zaprosio, ali ga je ona, iako u tom trenutku nije imala partnera, odbila.

Pročitajte: Misterija trudnoće Kejt Midlton konačno otkrivena, evo o čemu se zapravo radi

Getty Images

 

Poražen, princ Vilijam ubrzo se pomirio sa sadašnjom suprugom, međutim, prema rečima Kejti Nikol, vojvotkinja od Kembridža nikako nije mogla da mu oprosti Izabelu, pa je jedan od uslova bio da sa njom nikad više ne stupi u kontakt.

Kako bi danas izgledala kraljevska porodica da je Izabela pružila šansu princu Vilijamu nikada nećemo saznati.

Komentari (1)

Loading
Branislav 15:51 05.12.2021
Odgovori

Realno, ova dama nije Kejt Midlton ni do skočnih zglobova. Kejt je za Vilijema premija u svakom smislu. Na njegovom mestu, ja bih palio sveće svaki dan u zahvalnost Bogu što mi ju je dao za ženu i ne bi mi palo na pamet da pomislim na drugu!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti