Godinu dana od smrti kraljice Elizabete: Vilijam i Kejt položili cveće, emotivnu poruku potpisali na neobičan način

Godinu dana od smrti kraljice Elizabete: Vilijam i Kejt položili cveće, emotivnu poruku potpisali na neobičan način

Autor: | 08/09/2023

0

Vilijam i Kejt obeležili godišnjicu smrti kraljice Elizabete

U Velikoj Britaniji obeležava se prva godišnjica smrti kraljice Elizabete. Tim povodom oglasili su se Bakingemska palata, kralj Čarls, ali i princ i princeza od Velsa.

Toby Melville/Getty Images

 
 

„Danas se sećamo fascinantnog života i zaostavštine Njenog veličanstva. Svima nam nedostaješ”, stoji u kratkoj objavi na zvaničnom Instagram nalogu princa Vilijama i Kejt Midlton, koji su se potpisali samo inicijalima V i K.

Pročitajte: Ništa mu nije sveto - Kralj Čarls prekida dugogodišnju tradiciju, nacija u šoku

Evocirajući uspomene na voljenu kraljicu, baku i prabaku, Kembridžovi su uz poruku objavili nekoliko njenih portreta i porodičnih fotografija.

Toby Melville/Getty Image

 
 

Par trenutno boravi u poseti Velsu. U popodnevnim časovima svratili su u Pembroukšir, na jugozapadu oblasti, gde su prisustvovali službi u kraljičinu čast, održanoj u katedrali Sent Dejvids.

Princeza je položila buket belog cveća pored Elizabetinog portreta, koja je lokalnu crkvu posećivala četiri puta tokom svoje vladavine duge sedam decenija.

Toby Melville/Getty Image

 

Kejt je i ovom prilikom očarala prisutne. Osmehom, ponašanjem, a nadasve perfektnom odevnom kombinacijom – dugačka bordo mantil-haljina, sa fascinatorom i cipelama u istoj nijansi.

Chris Jackson/Getty Image

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Toby Melville/Getty Image

Slične Vesti