Bivša devojka princa Harija otkrila njegovu tajnu stranu: Zbog ovih problema morao je na terapiju

Bivša devojka princa Harija otkrila njegovu tajnu stranu: Zbog ovih problema morao je na terapiju

Autor: | 06/10/2020

0

Bivša devojka princa Harija, Kresida Bonas govorila je o njemu za novu biografiju o sukobu prinčeva. Kako prenose strani mediji, Kresida je otkrila da je princ Hari bio opsednut sobom. Manekenka, sa kojom je princ bio tri godine, otkrila je da je prolazio kroz anksiozne napade, pri samoj pomisli na novinare.

Podsetimo, o svojim psihičkim problemima u dvadesetim godinama, Hari je već govorio. Naime, kada je bio na ivici nervnog sloma, brat Vilijam odveo ga je kod psihoterapeuta. Ova vrsta krize u mnogome se odrazila i na njegovu bivšu devojku.

U jednoj od svojih objava, na "Instagramu" Kresida je napisala:

- Bez obzira na to koliko talentovani, bogati i obrazovani bili, na kraju o vama govori kako tretirate druge.

Pročitajte: Princ Hari - Umesto venčanja kraj romanse sa Kresidom Bonas

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cressida Bonas (@cressida_bonas_) on Dec 11, 2018 at 1:17pm PST


Naime, bivša devojka princa Harija, bližnjima se neretko žalila na njegovu agresivnu prirodu, koja na videlo izađe kad god pomisli na novinare.

Par je vezu okončao 2014. godine, jer Kresida nije mogla da se nosi sa pritiskom javnosti. Ipak, ostali su u dobrim odnosima i ona je bila jedna od zvanica na njegovom venčanju sa Megan Markl 2018. godine.

Pomenutu biografiju piše Robert Lejsi, koji u knjizi "Bitka Braće" iznosi detalje o sukobu prinčeva Harija i Vilijama.

Sudeći po njegovim tvrdnjama, sve je počelo, kada je Vilijam kontaktirao svog ujaka, Dajaninog brata, kako bi Harija odgovorio od venčanja sa Megan. Kako autor knjige navodi, od tada su se sukobi samo nizali. Ne samo da su se umešali gotovo svi članovi porodice, nego su se braća posvađala i do danas nisu sredila odnos.

Pročitajte: Više ih ništa ne vezuje - Hari i Vilijam podelili čak i Fond princeze Dajane

Kap koja je prelila čašu, bila je činjenica da su Hari i Megan porodicu obavestili o "Megzitu" 10 minuta, pre nego što su na društvenim mrežama objavili saopštenje.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti