Praznik u plavom: Džordž, Šarlot i Luis zvezde uskršnje službe, Kejt Midlton prekršila protokol FOTO

Praznik u plavom: Džordž, Šarlot i Luis zvezde uskršnje službe, Kejt Midlton prekršila protokol FOTO

Autor: | 10/04/2023

1

Kraljevska porodica proslavila Uskrs

Prvi Uskrs u Britaniji bez kraljice Elizabete... Ona je volela ovaj praznik, koji je obično provodila u Vindzoru. Prisustvovala je svim službama u Kapeli svetog Džordža. Sada su se, umesto voljene kraljice, u crkvi okupili njeni naslednici: kralj Čarls i kraljica pratilja Kamila, princ i princeza od Velsa sa decom i neki bliži članovi porodice.

Pročitajte: Elizabeta ga je decenijama krila - Kamila napravila izuzetak u Nemačkoj, prvi put sa njim u javnosti FOTO

Yui Mok - WPA Pool/Getty Images

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton odlučili su da to svečano nedeljno podne oboje u plavo. Lepa princeza blistala je u kraljevskoplavoj mantil-haljini sa šeširom i tašnom u istoj nijansi. I minđuše su imale plave safire. Jedino su cipele bile u drugoj boji, u bež varijanti.

Neki su primetili da je, navodno, Kejt prekršila protokol jer je na noktima imala crveni lak, što je odstupanje od neutralnih tonova koje bi u ovakvim prilikama trebalo da nose dame iz kraljevske porodice.

Pročitajte: Kralj Čarls ponovio istu grešku? Kejt Midlton doživela Dajaninu sudbinu

Profimedia

 

Princeza Šarlot odabrala je svetloplavu haljinu cvetnog desena, plave hulahopke i teget kaput. Princ Luis, ovog puta prilično miran, nosio je svetloplave bermude, dok je najstariji Džordž, koji se polako priprema za ulogu kralja, oduševio prisutne u elegantnom odelu, kakvo je imao i njegov otac. Naravno, bio je tu i plavi detalj – kravata.

Yui Mok - WPA Pool/Getty Images

 

Yui Mok - WPA Pool/Getty Images

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Yui Mok - WPA Pool/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još