Prvi Božić bez kraljice: Vilijam i Kejt na službi s decom, šou ukrao šorts princa Luisa FOTO

Prvi Božić bez kraljice: Vilijam i Kejt na službi s decom, šou ukrao šorts princa Luisa FOTO

Autor: | 25/12/2022

0

Vilijam i Kejt za Božić u Sandringemu

Prvi Božić bez kraljice... I dalje je Britancima neobično što im ovog decembra, prvi put posle sedam decenija, nije uputila poruku sa najlepšim željama. Umesto Elizabete II to je učinio njen sin, kralj Čarls, čitajući božićnu priču sa suprugom i poznatim glumcima.

Pročitajte: Bizarne navike kralja Čarlsa koje ni Elizabeta nije razumela - Meda u kesi, presovane pertle i sluga za pranje zuba

Getty Images

 

Već tradicionalno, kraljevska porodica provodi praznike u Sandringemu, imanju u Norfolku. Danas u prepodnevnim časovima prisustvovali su službi u lokalnoj crkvi Svete Marije Magdalene. Čarls je došao sa Kamilom, a njegov sin Vilijam sa Kejt Midlton i decom.

Pročitajte: Crveni đavo - Posle 30 godina na dvor se vraća prognanica s najsramotnijom fotografijom u istoriji kraljevske porodice

Getty Images

 

Svi pogledi bili su usmereni u lepu princezu od Velsa, koja je za ovu svečanu priliku odabrala elegantnu odevnu kombinaciju. Nosila je tamnozeleni kaput i šešir iste boje, sa zanimljivim detaljima.

Pročitajte: Težak period ostavljaju iza sebe - Vilijam i Kejt u farmerkama čestitaju praznike, zvezde portreta Džordž, Šarlot i Luis FOTO

Getty Images

 

Princ Džordž koji je zajedno sa roditeljima pozdravljao okupljene, imao je teget odelo sa kravatom, dok je njegova sestra Šarlot bila neodoljiva u bordo kaputiću. Ovog puta Kembridžovi su poveli i mlađeg sina. Nasmejani Luis ponovo je uspeo da ukrade šou, a svi su primetili da je, uprkos decembarskoj temperaturi, veseli dečak nosio šorts.

Pročitajte: Britanski dvor od večeras u punom sjaju - Jelka Kejt Midlton oduševila, mame širom sveta je kopiraju VIDEO

Profimedia

 

Službi je prisustvovala i princeza Beatris, ćerka princa Endrjua i Sare Ferguson, sa suprugom Edoardom Mapelijem, ćerkom Sijenom i njegovim sinom iz prvog braka Kristoferom Vulfom.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti