Kad sudbina umeša prste: Kako su se upoznali Kejt Midlton i princ Vilijam

Kad sudbina umeša prste: Kako su se upoznali Kejt Midlton i princ Vilijam

Autor: | 24/10/2017

0


Priča o upoznavanju najeksponiranijeg kraljevskog para, princa Vilijama i Kejt Midlton, koju javnost sluša poslednjih desetak godina, čini se - ipak nije sasvim tačna.. U novoj biografiji o omiljenoj vojvotkinji otkriveni su novi detalji o bajkovitoj ljubavnoj priči sa kraljevskog dvora.

Princeza blista: Kejt Midlton pokazala trudnički stomak (foto)

Njihova priča na prvi pogled deluje kao ona iz bajke. Zvanična verzija glasi da su se Kejt Midlton i princ Vilijam upoznali tokom studija na prestižnom univerzitetu St. Andrevs. Nakon što su diplomirali još su nekoliko godina su bili u vezi, a onda je princ Vilijam 2010. godine ponosno predstavio svoju verenicu  celom svetu.

Tajne kraljevske porodice: Da li znate koja su prava imena princa Harija i Vilijama?


Godinu kasnije održali su jedno od najglamuroznijih venčanja, a nedugo nakon toga postali i sretni roditelji malenog princa Džordža, zatim i princeze Šarlot , a sada očekuju treće dete.

Princ Vilijam zabrinut: Mislim da će Šarlot biti problematična kad malo odraste (video)

Ipak, da nije sve onako kako su prikazali javnosti, otkriva nova knjiga Kati Nikol, koja će kroz zanimljivu biografiju nazvanu " Kejt: Buduća kraljica" otkriti i kako se zapravo upoznao omiljeni kraljevski par.

Tokom prikupljanja informacija o lepoj vojvotkinji, autorka knjige razgovarala je sa mnogo njenih bliskih prijatelja iz mladosti koji su joj rekli da su se Kejt i Vilijam zapravo upoznali još pre samog dolaska na fakultet.

-Nije ga upoznala na univerzitetu St. Andrevs. Poznavala ga je i puno pre dolaska na fakultet, preko prijateljice koja je bila jako bliska sa Vilijamom i Harijem, tvrdi izvor.

Kraljica možda vlada, ali je princeza Šarlot glavna u kući

Ovaj podatak baca potpuno novo svetlo na rasplet događaja koji su usledili.

Poznato je to da je Kejt 2001. godine odlučila da upiše Univerzitet u Edinburgu i već je sve bilo spremno za njen odlazak tamo. Ipak, u poslednjem momentu je promenila odluku te šokirala roditelje i prijatelje upisom na St. Andrevs, koji je između ostalog upisao princ Villiam, a sa kojim je naknadno započela ljubavnu romansu.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti