Od reportera do princa: Koga je Kejt Midlton sve volela pre Vilijama

Od reportera do princa: Koga je Kejt Midlton sve volela pre Vilijama

Autor: | 27/11/2021

0

Sve ljubavi Kejt Midlton

Princ Vilijam i Kejt Midlton stali su pred oltar Vestminsterske opatije 29. aprila 2011. Upoznali su se sedam godina ranije, na prestižnom univerzitetu „Sent Endrjuz“ gde su studirali, mada izvesni biografi navode da su se znali i pre koledža, kada su oboje bili u nekim drugim ljubavnim pričama.

Pročitajte: Verna im je skoro koliko i Vilijamu - Čizme Kejt Midlton kriju posebnu priču

Profimedia

 

Veza koja je tada počela nije bila previše ozbiljna, jer su bili veoma mladi i fokusirani na studije. Prva kriza dogodila se 2007, a tokom pauze Kejt se, kako su pisali britanski mediji, viđala sa Vilijamovim prijateljem sa „Itona“, mladim baronom Henrijem Ropnerom. Međutim, ubrzo se vratila u zagrljaj današnjeg supruga. Čak su kasnije zajedno prisustvovali Ropnerovom venčanju sa plemkinjom Natašom Sinkler.

Pročitajte: Princeza Dajana se celim bićem tome protivila - Kejt Midlton ovo nikako ne sme da učini pre kraljice

Profimedia

 

Među ozbiljnijim epizodama iz ljubavne biografije vojvotkinje od Kembridža pomenimo i Harija Blejkloka, Ruperta Finča i Viljema Marksa, sa kojima se zabavljala pre odlaska na fakultet.

Blejklok je, tvrde upućeni, bio njena prva velika ljubav, koja je trajala samo jedno leto.

Vimeo

 

Ni Marks se nije dugo zadržao u njenom životu, ali je i to malo očigledno bilo nezaboravno ‒ Kejt ga je čak pozvala na venčanje. On je u međuvremenu postao televizijski reporter i u srećnom je braku sa koleginicom Džoan Botom.

Pročitajte: Nepravda - Zašto Kejt Midlton nikada ne lakira nokte

CNBC Printscreen

 

Sve ljubavi Kejt Midlton - Vilijamu nije bilo lako da je osvoji

Finč, danas uspešan advokat, bio je „aktuelan“ 2001. godine, kada je Kejt po završetku srednje škole odlučila da napravi pauzu. Malo je putovala po svetu, malo radila u prodavnici nameštaja koju su držali njeni roditelji, a malo se viđala sa Rupertom, sa kojim je ostala u prijateljskim odnosima.

Pročitajte: Okupana zlatom - Svetska premijera Džejmsa Bonda pala u drugi plan kada se na crvenom tepihu pojavila Kejt Midlton

Profimedia

 

Vilijama je, kao što smo rekli, upoznala 2004. Iako su se simpatije odmah rodile, princ je kasnije priznao da mu nije bilo baš lako da je osvoji.

Za ovih 17 godina prošli su kroz sva poglavlja koja jedan ljubavni roman treba da sadrži. Bilo je na početku uspona i padova, pauza, kao što vidimo i drugih ljudi, a onda su 2010. objavili veridbu. Naredne godine su se venčali. Ostalo je – bajka.

Pročitajte: Isti otac - Princ Džordž slavi 8. rođendan, Kejt objavila najnoviju dečakovu fotografiju (foto)

Getty Images

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti