Putevima prošlosti: Božićna čestitka princa Vilijama i Kejt Midlton krije prelepu porodičnu priču

Putevima prošlosti: Božićna čestitka princa Vilijama i Kejt Midlton krije prelepu porodičnu priču

Autor: | 26/12/2021

0

Božićna čestitka princa Vilijama i Kejt Midlton oduševila svet

Prethodnih godina slali su nam idilične razglednice iz Norfolka, gde britanska kraljevska porodica tradicionalno provodi praznike. Ali, pred ovaj Božić, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža odlučili su da nas iznenade i malo promene ambijent.

Pročitajte: Vindzor u prazničnom ruhu: Jeleka kraljice Elizbete visoka je 6 metara, detalj na vrhu ne viđa se često (foto)

Chris Floyd

 

Čestitka koja je stigla iz Kensingtona nastala je početkom proleća, dok su se princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom odmarali u Jordanu. U Hašemitskoj kraljevini nisu krili oduševljenje kada su videli koju je fotografiju par odabrao da svetu poželi sve najlepše povodom predstojećih praznika, a britanski HELLO! podsetio je čitaoce da je Kejt za ovu arapsku zemlju na Bliskom istoku posebno vezana. Naime, kao devojčica je dve godine živela u prestonici Amanu, gde je njen otac Majkl radio u predstavništvu avio-kompanije “British Airways”, pa je to bila svojevrsna prilika da se na trenutak vrati u prošlost. Uživala je prilikom nove posete Jordanu, navodi portparol Kensingtonske palate, i sa velikim oduševljenjem pokazivala deci mesta koja je prvi put videla kada je tek prohodala.

Pročitajte: Isti otac - Princ Džordž slavi 8. rođendan, Kejt objavila najnoviju dečakovu fotografiju (foto)

Kensington Palace

 

Portret je snimljen u klisuri koja krije stari grad Petru. Misteriozno mesto, jedno od sedam novih svetskih čuda, podseća na džinovsko saće sastavljeno od pećina i hramova isklesanih od ružičastog kamena i savršeno je za stvaranje porodičnih uspomena.

Za posetu antičkoj Petri lepa vojvotkinja odabrala je kreaciju sa etno-šarama, laganu haljinu imala je i Šarlot, dok su muški članovi Kembridž tima – Vilijam, Džordž i Luis – bili ležerno odeveni. Sa čestitke su, dakle, izostali i jelka i praznična atmosfera, ali se malo odstupanje od pravila mnogima dopalo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još