Prava istina: Princeza Šarlin bolesna! Mesecima je udaljena od porodice

Prava istina: Princeza Šarlin bolesna! Mesecima je udaljena od porodice

Autor: | 16/07/2021

2

Bolest princeze Šarlin rastužila svet 

Princeza Šarlin, supruga Alberta od Monaka, mesecima je „zarobljena“ u domovini, Južnoafričkoj Republici. Naime, doktori su joj zabranili da putuje zbog teške infekcije uha, tako da do daljeg nema napuštanja zemlje.

Šarlin je na Crni kontinent otišla kako bi ispratila povratak nosoroga u divljinu. Ove velike životinje su pred istrebljenjem jer ih lovokradice nemilosrdno ubijaju zbog rogova, pa im se, preventivno, odstranjuju koštane izrasline kako im ne bi bili na meti. Princeza aktivno učestvuje u zaštiti nosoroga, ali očigledno nije obratila dovoljno pažnje na sopstveno zdravlje. Pre nego što je krenula na put podvrgla se hirurškom zahvatu podizanja sinusa koji joj je preporučio stomatolog zbog zubnog implanta, ali je posle toga zaradila infekciju. No, to je shvatila kada je već uzela maha. Zbog pritiska u ušima za sada ne sme da ulazi u avion, pa je povratak u Monako pod znakom pitanja.

Pročitajte: Mršava, oronula i neprepoznatljiva - Lepota princeze Šarlin preko noći je nestala, fotografije nisu montirane

Guliver Getty Images

 

Bolest princeze Šarlin promenila planove 

Kako je lepa Šarlin otkrila prilikom uključenja u „Channel24“, porodica joj veoma nedostaje. Propustila je i obeležavanje desete godišnjice braka, prvog dana jula.

‒ Albert je moja stena. Uliva mi snagu, bez njegove ljubavi i podrške ne bih bila u stanju da prebrodim ovaj težak period – iskrena je princeza.

Ona ne može da putuje, ali suprug i deca mogu. Čim se steknu uslovi, Albert i njihovi blizanci Žak i Gabrijela doći će kod nje u Južnu Afriku.

Profimedia

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Saša 09:51 17.07.2021
Odgovori

Lepa i humana u isto vreme a ove krivolovce sto ubijaju toliko veliku zivotinju zbog jednog roga bi po kratkom postupku na licu mesta st**ljao.

Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti