Princeza Šarlin konačno nasmejana: Bez njega ne bih preživela (foto)

Princeza Šarlin konačno nasmejana: Bez njega ne bih preživela (foto)

Autor: | 27/08/2021

2

Bolest princeze od Monaka se odužila

Princeza Šarlin, supruga Alberta od Monaka, zbog teške infekcije uha mesecima ne može da se vrati kući. „Zarobljena“ je u svojoj domovini, Južnoafričkoj Republici.

Otkrila je medijima da joj porodica veoma nedostaje. Video-pozivi i ostala digitalna dostignuća ne mogu da nadoknade dečji zagrljaj, pa teško podnosi hiljade kilometara koji je dele od šestogodišnjih blizanaca Žaka i Gabrijele.

Pročitajte: Daleko od porodice - Princeza Šarlin iz „zarobljeništva“ u Africi poslala važnu poruku (foto)

Da bi joj olakšao, ali i ulepšao ove teške dane, suprug Albert rešio je da je poseti sa decom. Lepa Šarlin nije mogla da obuzda emocije, a deo atmosfere podelila je sa pratiocima na „Instagramu“.

„Veoma sam uzbuđena što je moja porodica ponovo sa mnom“, kratko je napisala uz fotografiju.  

Bolest princeze od Monaka produžila boravak u domovini

Bolest princeze od Monaka još nije okončana, pa se pre nekoliko dana podvrgla drugoj operaciji sinusa. Iako suprug i deca u tom trenutku nisu bili uz nju, podrška nije izostala.

‒ Svakodnevni razgovori sa Albertom i decom neverovatno mi pomažu da popravim raspoloženje. Albert je stub mog života i moje snage, bez njegove ljubavi i podrške ne bih uspela da preživim ovaj bolni period.

Podsetimo, princeza Šarlin u Afriku je otišla u maju, kako bi ispratila povratak nosoroga u divljinu. Ove velike životinje su pred istrebljenjem jer ih lovokradice nemilosrdno ubijaju zbog rogova, pa im se, preventivno, odstranjuju koštane izrasline kako se ne bi našli na njihovoj meti. Potom ih veterinari vraćaju u prirodna staništa. Jednu takvu akciju organizovala je Fondacija princeze od Monaka, koja je želela da joj lično prisustvuje. Međutim, na sopstveno zdravlje nije obratila dovoljno pažnje.

Pročitajte: Prava istina - Bolest princeze od Monaka udaljila je od porodice

Nekoliko dana pre nego što je krenula put Afrike podvrgla se hirurškom zahvatu podizanja sinusa koji joj je preporučio stomatolog zbog postavljanja zubnog implanta. Da je tom prilikom zaradila infekciju shvatila je kada je problem već uzeo maha i proširio se na grlo i nos. Zbog pritiska u ušima za sada ne sme da ulazi u avion, pa je povratak u Evropu pod znakom pitanja.

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti