Fantastična četvorka je stigla u palatu: Prinčevi Vilijam i Hari sa svojim damama slave Božić

Fantastična četvorka je stigla u palatu: Prinčevi Vilijam i Hari sa svojim damama slave Božić

Autor: | 25/12/2017

0

Tradicionalno božićno okupljanje kraljevske porodice u dvorcu Sandringam u Norfolku, koji  se nalazi oko 177 kilometara severno od Londona, ove godine je malo drugačije.

Po prvi put se na Božić među kraljevskom porodicom našla i verenica mladog princa Megan Markl, čime je već narušen protokol, jer se buduća vojvotkinja od Saseksa, još uvek nije venčala sa princom Harijem.

A post shared by Bex Smyth (@beckachu) on Dec 25, 2017 at 4:06am PST

Ipak, kraljica Elizabeta II je napravila izuzetak od pravila, zarad sreće njenih unuka, a prve fotografije prinčeva Vilijama i Harija sa svojim damama kako pristižu u dvorac, govore da "baka" nije pogrešila.

Kada je kraljica stigla, prinčevi i njihove dame su se naklonili i time izrazili poštovanje.

Nasmejana četvorka koju čine prinčevi Vilijam i Hari, vojvotkinja Kejt Midlton i buduća Harijeva supruga Megan Markl, sa zadovoljstvom su pozirali radoznlim fotoreporterima na ovaj divan praznik.

Kejt i Megan su opušteno i nasmejano hodale između svojih muškaraca, te time pokazale da među njima ne vlada rivalstvo, pa makar to bilo samo na ovaj dan.

 

A ljubav između Megan i Harija je tako očigledna, bez reči, samo je pogled dovoljan.

 

Nakon jutarnje službe, princ Hari i Megan su opušteno i sa osmehom razgovarali sa okupljenim ljudima, koji su budućoj vojvotkinji poklonili bukete cveća.

 

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Slične Vesti