Kako to da Kejt Midlton baš sve dobro stoji?! Evo i u čemu je tajna

Kako to da Kejt Midlton baš sve dobro stoji?! Evo i u čemu je tajna

Autor: | 13/06/2021

0

Stil Kejt Midlton žene obožavaju 

S prvim danima proleća vojvotkinja od Kembridža vratila se svakodnevnim obavezama i dala znak da nove modne revije u „royal“ maniru mogu da počnu. Prva stanica bila je Škotska, u kojoj je provela nekoliko dana sa princom Vilijamom.

Guliver Getty Images

 

Kejt Midlton turneju je otvorila odevnom kombinacijom u lokalnom stilu. Ali, nije odabrala čuveni kilt – to je ostavila suprugu. Plavi mantil sa škotskom šarom i dugmićima nanizanim na mornarski način nosila je na specijalnoj projekciji Diznijeve “Kruele”, organizovanoj za medicinske radnike u bioskopu pod vedrim nebom. Film je gledala iz vojnog lendrovera koji je pripadao princu Filipu.

Stil Kejt Midlton žene prvo kopiraju 

Posle dana provedenog na vetrovitoj plaži, gde je sa Vilijamom probala neobičnu disciplinu ‒ surfing na pesku, obišla je bolnicu za decu koja se leče od raka. Sa četvorogodišnjom Milom, čiji portret možemo da vidimo u foto-monografiji koju je nedavno objavila, Kejt se družila u elegantnoj roze haljini, a imala je i zaštitnu masku sa omiljenim cvetnim desenom.

Profimedia

 

Susret sa devojčicom koja boluje od leukemije bio je posebno dirljiv. Sutradan je održala još jednu modnu lekciju kada je u skupštinu ove konstitutivne države Ujedinjenog Kraljevstva ušetala u plavoj mantil-haljini i cipelama iste boje.

Pročitajte: Verna im je skoro koliko i Vilijamu - Čizme Kejt Midlton kriju posebnu priču

Profimedia

 

Vojvotkinja, uvek spremna za akciju i šalu, oduševila je i podmladak teniskog kluba u Edinburgu. Na teren je izašla u retro opremi, belom džemperu sa dozom nautike i laganim belim patikama. U polumornarskom maniru pozdravila je i ribare iz jednog živopisnog sela na istočnoj obali.

Guliver Getty Images

 

Kao uvek, ništa pretenciozno, a veoma šik, sofisticirano i elegantno. Kejt Midlton, apsolutna kraljica stila.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti