Zašto Hari i Megan neće imati više dece

Zašto Hari i Megan neće imati više dece

Autor: | 08/06/2021

0

Deca princa Harija i Megan Markl - porodica Saseksovih više se neće širiti

Prošlog petka Hari i Megan ponovo su postali roditelji i nema srećnijeg slavnog para na svetu. Sada imaju dečaka i devojčicu, pa je porodica na neki način „kompletirana“. Upravo tu reč upotrebio je princ gostujući nedavno sa suprugom kod Opre Vinfri. To, zapravo, znači da se posle dolaska ćerke, kojoj su dali ime Lilibet Dajana, više neće „širiti“.

Pročitajte: Ovo se čekalo, reči gađaju pravo u srce - Oglasio se princ Vilijam povodom rođenja Harijeve i Meganine ćerke

I dok njegov stariji brat ima troje dece, a ne bi imao ništa protiv i da se broj poveća, Hari razmišlja praktično. Razlog je ‒ očuvanje prirode.

‒ Mi smo svi ovde samo trenutno, pozajmljujemo blagodeti planete, ali u isto vreme narušavamo njene tokove. Nemilice je iskorištavamo. Želim više da se posvetim zaštiti prirode kako bi u njoj mogle da uživaju i naredne generacije ‒ rekao je u julu 2019. za „Vogue“, naglasivši još tada da je dvoje dece za njega sasvim dovoljno.

Pročitajte: Potresna ispovest princa Harija - Živeo sam noćnu moru, smrt majke odvukla me je u ponor alkohola i droge

Neki članovi kraljevske porodice verovatno se ne bi složili s njim. Kraljica Elizabeta ima četvoro dece, dok je Zara Tindal, Harijeva sestra od tetke, nedavno dobila treće.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još