Ček, da protrljamo oči: Prva fotografija ćerke Harija i Megan je tu

Ček, da protrljamo oči: Prva fotografija ćerke Harija i Megan je tu

Autor: | 05/08/2021

0

Fotografija ćerke Harija i Megan na koju smo dugo čekali

Da li smo upravo videli prvu fotografiju ćerke princa Harija i Megan Markl? Vojvotkinja od Saseksa, koja je juče proslavila četrdeseti rođendan, poslala je u etar video-snimak ćaskanja sa glumicom Melisom Makarti, a tema je projekat za pomoć ženama koje su ostale bez posla zbog pandemije.

Pročitajte: Na pomolu novi neprijatan susret - Da li će Hari i Megan krstiti ćerku u Vindzoru

Getty images

 

Na snimku, objavljenom na „Instagram“ profilu organizacije “Archewell”, u prvom planu je impozantna radna soba u domu Saseksovih u Montesitu. Prošla su dva meseca posle porođaja, ali Megan, koja je za ovu priliku odabrala belu majicu na bretele i bluzu iste boje, izgleda sjajno.

Fotografija ćerke Harija i Megan nije prošla neopaženo 

Iza nje, u svom kutku pored kamina, bezbrižno spava pas. A onda je, u nekom trenutku, kamera prešla na sto, ukrašen porodičnim fotografijama u pozlaćenim ramovima i vazama punim cveća. Tu je Arči, sad već dvogodišnjak, a na jednoj smo, tek krajičkom oka, ugledali Harija kako nežno ljubi malu Lilibet Dajanu. Ili nam se samo učinilo da je ona? No, isto su primetili i gledaoci, pa su Megan obasuli pitanjima. Ostali su bez odgovora.

Pročitajte: Astrolog princeze Dajane tvrdi - Lilibet će već u ranim godinama doživeti...

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još