Princeza Šarlin najnovijom fotografijom zabrinula fanove: Koliko tuge u očima, zaista izgleda loše, pogledajte joj ruke (foto)

Princeza Šarlin najnovijom fotografijom zabrinula fanove: Koliko tuge u očima, zaista izgleda loše, pogledajte joj ruke (foto)

Autor: | 20/10/2021

0

Izgled princeze od Monaka nakon duže bolesti

Princeza Šarlin uskoro bi trebalo da se vrati kući. Trenutno se oporavlja posle hirurškog zahvata, poslednje procedure u sklopu komplikovanog lečenja, koji je nedavno izveden pod totalnom anestezijom.

U svojoj domovini, Južnoafričkoj Republici, Šarlin je “zarobljena” još od februara, kada se naizgled bezazlena infekcija sinusa pretvorila u prilično ozbiljan problem. Lekari joj ne dozvoljavaju da uđe u avion jer verovatno ne bi izdržala pritisak u ušima na tolikoj visini, a let do Evrope dugo traje.

Pročitajte: Izgubila svest - Princeza Šarlin hitno hospitalizovana

Christian Sperka

 

I mada je povratak kući sve izvesniji, Šarlin je poslednjom objavom na „Instagramu“ propisno zabrinula svoje fanove. Na fotografiji na kojoj pozira s kraljem južnoafričkog naroda Zulu u prvom planu je princezina slaba i ispijena figura, kao i premršave ruke.

„Ona zaista ne izgleda dobro, pogledajte joj ruke“, „Potrebni su joj snaga, dobrota i podrška, oporavi se što pre“, „Koliko tuge u njenim očima“, „Nadam se da će što pre pronaći put ka sreći“ - samo su neki od komentara zabrinutih pratilaca.

Pročitajte: Konačno zajedno - Posle nekoliko bolnih meseci princeza Šarlin ponovo zagrlila supruga i decu (foto)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti