Proslavu četrdesetog rođendana Megan Markl prekinulo neočekivano iznenađenje iz Britanije

Proslavu četrdesetog rođendana Megan Markl prekinulo neočekivano iznenađenje iz Britanije

Autor: | 04/08/2021

0

Rođendan Megan Markl ove godine veseliji je nego ikada 

Zvanični nalozi kraljice Elizabete na društvenim mrežama ovog jutra u znaku su poruke Megan Markl. „Srećan rođendan vojvotkinji od Saseksa!“ Kratko, ali slatko. I pomalo neočekivano.

Supruga princa Harija danas puni četrdeset godina i, ako bude slavila, biće to daleko i od Londona i od kraljevske porodice. Saseksovi su na odmoru do kraja septembra, ali neće ići dalje od svog doma u Santa Barbari. Sa dvoje male dece sigurno im je i više nego zabavno, svakog dana. No, kako saznaju britanski mediji, partiju koji organizuju u dvorištu vile u kvartu Montesito prisustvovaće bar šezdesetak odabranih osoba.

Pročitajte: Rođendan Megan Markl svečaniji nego ikada, spisak zvanica je dostojan kraljice

Pored rođendanske čestitke, kraljica je objavila i tri fotografije. Jedna, snimljena u Česteru u junu 2018, predstavlja prvi zvanični susret Elizabete i buduće supruge njenog unuka. Na drugoj, iz 2019, vidimo Harija i Megan sa tek rođenim sinom Arčijem na turneji po Africi. Treća je nastala prošle godine prilikom dodele „Endeavour“ nagrada. 

Poruka je, sigurni smo, mnoge iznenadila, ali i raznežila. Nema sumnje da se i Elizabeta raznežila kada je čula da je devojčica, koja je na svet došla početkom juna, dobila ime Lilibet. Njoj u čast.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još