Megan Markl uspela da do suza nasmeje strogu kraljicu Elizabetu

Megan Markl uspela da do suza nasmeje strogu kraljicu Elizabetu

Autor: | 10/01/2018

0

Megan Markl ne samo da poslednjih meseci oduševljava publiku i obožavaoce, već je s lakoćom osvojila i uvek strogu i rezervisanu kraljicu Elizabetu.

To potvrđuje i činjenica da joj je na tradicionalno božićno slavlje u Sandringamu, gde je bila pozvana kao specijalna gošća, donela savršen poklon koji je jednostavno oduševio 91-godišnju vladarku.

Kraljevska porodica već godinama poštuje odluku da povodom Božića jedni drugima daruju šaljive poklone, a ne one skupocene. Tako smo nedavno imali prilike da saznamo da je vojvotkinja Kejt Midlton za prošli Božić kraljici darovala jedan izuzetno inovativan poklon. Pripremila joj je čatni (chutney) – poznati slatko-kiseli sos, koji se priprema od mešavine voća, sirćeta, začina, a najviše šećera. Originalno recept dolazi iz Indije, a kraljica je navodno luda za njim.

Sem toga, pre nekoliko godina princeza Ana poklonila je svom bratu princu Čarlsu kožnu wc dasku.

Porodica se rado priseća i poklona pokojne princeze Dajane koja je sve znala slatko da nasmeje. Jednom prilikom je svom starijem sinu Vilijamu poklonila porculanski set s likovima iz crtaća "Vini Pu".

U šaljivu priču sjajno se ove godine uklopila i buduća članica porodice, Megan Markl koja je kraljici poklonila plišanu igračku, tačnije, hrčka koji peva.

Pošto je Elizabeta otvorila poklon, jedan od njenih pasa je pokušao da zgrabi hrčka, što je nasmejalo sve prisutne.

"Hrčak bi ubuduće mogao da pravi društvo mojim psima", prokomentarisala je Harijeva baka.

Strani mediji pišu da je kraljica bila toliko ushićena poklonom i reakcijom njenog ljubimca da se smejala do suza, što je zaista redak prizor.

hellomagazin.rs guliver/getty