Ćerka princa Harija i Megan Markl već ima svoj dvorac: Soba malene Lili je kao iz bajke  (foto)

Ćerka princa Harija i Megan Markl već ima svoj dvorac: Soba malene Lili je kao iz bajke (foto)

Autor: | 10/06/2021

0

Ćerka princa Harija i Megan Markl već ima svoj dvorac

Iako su, još pre nego što je došla na svet, roditelji odlučili da pored njenog imena neće stajati nikakve zvanične titule, za njih će uvek biti princeza. Lilibet Dajana rođena je prošlog petka, a već u nedelju sa mamom Megan stigla je u topli dom, gde su joj tata Hari i brat Arči, presrećni što se porodici pridružio još jedan član, priredili specijalan doček.

Pročitajte: Kraljica upoznala praunuku - Hari i Megan predstavili ćerku Elizabeti

Getty images

 

Kuća koju su Saseksovi letos kupili u Montesitu u Santa Barbari ima devet soba, ali dve su posebne. Jedna pripada dvogodišnjem Arčiju, drugi kutak su uredili u potpuno drugačijem stilu. Njihova ćerka možda neće biti princeza, ali već sada ima svoj dvorac, koji kao da je izašao iz neke Diznijeve animirane bajke. To je, zapravo, krevetić sa posebnim baldahinom - dve kule povezane su balkonom, do kojeg se stiže stepenicama. Sve je u nežnim roze tronovima, čak i fasada zamka. 

Profimedia

 

 

Lilibet Dajanu čuva posebna menažerija, koja budno motri sa terase. Tu su konjići, medvedi, leopard, lav, sneško Olaf... I „zidine“ tornjeva imaju važnu ulogu – pretvorene su u police, na kojima su poređane knjige i igračke. Na zidovima prostorije naslikano je drveće, a preko puta bebinog zamka smešten je meki kauč, gde su mesta već zauzeli veliki plišani pas i jastuci u obliku srca. 

Pročitajte: Ćerka princa Harija i Megan Markl je stigla - Porodila se vojvotkinja, devojčica nosi božanstveno ime

Profimedia

 

 

I dvorište raskošnog imanja u Montesitu pretvoreno je u mini Diznilend. Arči se već igra na maštovitim spravama prilagođenim predškolskoj deci, a nema sumnje da će mu se sestra pridružiti čim prohoda.

Hari i Megan prošlog juna su izdvojili skoro 15 miliona dolara za svoju kalifornijsku oazu. Glavna kuća, sagrađena 2003. godine u mediteranskom stilu, ima devet soba, 16 kupatila, teretanu, saunu, spa centar, teniski teren, bazen, biblioteku, lift, prostoriju za igrice, bioskop... Posed su kupili od ruskog biznismena Sergeja Grišina, a među prvim komšijama su Opra Vinfri, Elen Dedženeris, Arijana Grande, Orlando Blum i Kejti Peri, Gvinet Paltrou.

Pročitajte: Zašto Hari i Megan neće imati više dece

Profimedia

 

Profimedia

 

 


 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još