Kraljica Elizabeta započela osvetu: Megan je od sada zabranjeno i ovo (foto)

Kraljica Elizabeta započela osvetu: Megan je od sada zabranjeno i ovo (foto)

Autor: | 28/01/2020

0

Kraljica Elizabeta započela je svoju osvetu, pa je odlučila da Megan zabrani pristup nečemu što je ona u kraljevskoj porodici veoma volela

Kraljica Elizabeta II mirno je prihvatila odluku svog unuka Harija i njegove supruge Megan da postanu finansijki slobodni. Oni su tako i zvanično napustili kraljevsku porodicu i postali vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.

Iako se u početku pisalo da kraljica nema nameru da prihvati ovakvo ponašanje, jedan deo javnosti bio je zatečen kada je njena odluka bila sasavim drugačija.

- Moja porodica je imala vrlo konstruktivne diskusije o budućnosti mog unuka i njegove porodice. Mi u potpunosti podržavamo njihovu želju za stvaranjem novog života kao mlade porodice. Iako bismo im želeli da ostanu sa nama kao stalni članovi kraljevske porodice, poštujemo i razumemo njihovu želju da žive samostalnijim životom, a da pri tom ostanu deo moje porodice - navela je kraljica i dodala:

-  Hari i Megan su jasno stavili do znanja da u svom novom životu odriču pomoći kraljevske porodice. Stoga je dogovoreno da će nastupiti prelazni period. U njemu će provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji. Ovo su složena pitanja koja moja porodica treba da razreši. I ima još posla koji treba obaviti, ali tražila sam da konačne odluke budu donete u narednim danima.

Kraljica Elizabeta započela osvetu - Ovo je njen prvi korak

I dok Megan i Hari uživaju u Kanadi sa njihovim sinom Arčijem, Kraljica je donela novu odluku.

Majka Megan Markl je odgovorna za sve: Dorija Ragland, vladarka iz senke

Kako piše britanska štampa, Megan više neće moći da pristupi kraljevskoj kolekciji nakita koji je i te kako volela da nosi.

Vojvotkinja je, nakon Elizabetine odluke, morala da vrati i deo nakita koji je dobila od kraljice. Ono što je Megan sigurno veoma pogodilo jeste to što se u tom nakitu nalazi i prsten koji je ona nosila na svom venčanju. Podsećamo, taj prelepi plavi prsten pripadao je princezi Dajani.

Potpuno razotkrivanje Megan Markl: Samo jedna žena razume moju patnju i bol

Megan je obožavala Dajanin stil

Nebrojeno puta Megan je tokom boravka u kraljevskoj porodici oblačila brojne odevne kombinacije sliče onima koje je nosila Dajana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Markle (@meghanmarkle__belgique) дана 26. Јан 2020. у 11:47 PST

Ipak je Megan pravi razlog “Megzita”: Princ Hari doživeo nervni slom

Uz njih, volela je da kombinuje nakit koji je pripadao Harijevoj mami, a posebono je volela da nosi njene minđuše i narukvice.

Britanski tabloidi pišu da kraljica Elizabeta nije želela da se samo na ovome zadrži, već je smatrala da treba da joj se oduzme i nakit koje je napraljen specijalni za njihovo venčanje. Ipak, iz do sada nepoznatih razloga, od toga je odustala.

Dakle, osim tituala i kraljevskog novca, Megan je sloboda koštala i omiljenog nakita.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Duchess of Sussex (@simplymeghanmarkle) дана 26. Јан 2020. у 3:30 PST

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti