Tek što je sahranjena: Megan otkrila šta zaista misli o kraljici, o njenim rečima bruji ceo svet

Tek što je sahranjena: Megan otkrila šta zaista misli o kraljici, o njenim rečima bruji ceo svet

Autor: | 21/10/2022

0

Megan Markl teško će se osloboditi optužbe da je najveći krivac za probleme u kraljevskoj porodici. Taj usud pratiće je dok je živa. Mnogi smatraju da je raskol počeo kada je princ Hari pre nekoliko godina izgubio glavu za njom i ne praštaju joj što ga je „otela“ i odvela ne samo iz Bakingemske palate, već i iz zemlje. Ona se, naravno, sve vreme drži svoje strane priče, a deo smo čuli kada je sa suprugom gostovala kod Opre.

Pročitajte: Megan Markl na sahrani kraljice Elizabete, nepogrešiv stajling i nakit s posebnim značenjem (foto)

Getty Images

 

Sada je, u intervjuu za „Variety“, Megan otkrila u kakvim je odnosima bila sa kraljicom Elizabetom. Po svemu sudeći, sa njom jedino nije imala problema. Igrom slučaja, Saseksovi su bili u Britaniji baš tog dana kada je stigla vest da je preminula.

Pročitajte: Kraljica zauvek napustila svoju palatu - Porodica ponovo kao jedno, Harija slomile emocije (foto)

Variety

 

‒ Bilo je tu mnogo ljubavi i podrške. Zahvalna sam što sam u tim trenucima mogla da budem pored svog supruga, bilo mu je zaista teško. Njegova baka je toliko toga ostavila svetu, pre svega pokazala nam je šta znači biti žena lider. Ona je najsjajniji primer kako to treba da izgleda. Osećam duboku zahvalnost i ponosna sam što sam mogla da provedem vreme sa njom, što sam je poznavala – rekla je, između ostalog, Megan Markl.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još