Kraljica nije čestitala rođendan Megan, ali bolje i tako nego kako su to učinili Vilijam i Kejt (foto)

Kraljica nije čestitala rođendan Megan, ali bolje i tako nego kako su to učinili Vilijam i Kejt (foto)

Autor: | 06/08/2022

0

Rođendan Megan Markl 

Megan Markl nedavno je proslavila 41. rođendan, ali baka njenog supruga Harija, kraljica Elizabeta, nije joj javno čestitala, što je ponovo oživelo glasine da je njihov odnos trajno narušen.

Pročitajte: Devojčica koja je ujedinila kraljevsku porodicu - Lilibet Dajana slavi 1. rođendan, Kejt Midlton oduševila gestom (foto)

Getty Images

 

Rođendan Megan Markl javno su joj čestitali princ Vilijam i Kejt Midlton, kao i Čarls i Kamila, međutim, “najlepše želje” bile su kratke i hladne.

“Želimo srećan rođendan vojvotkinji od Saseksa”, napisali su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža na svom zvaničnom “Tviter” nalogu.

Pročitajte: Jednoj namenjen, drugoj suđen - Zašto legendarni verenički prsten Kejt Midlton nije pripao Megan Markl

 

 

“Srećan rođendan vojvotkinji od Saseksa”, još kraće su napisali princ od Velsa i njegova supruga.

Pročitajte: Britanski dvor trese novi skandal - Princ Čarls optužen za rasistički ispad upućen rođenom unuku, oglasila se rezidencija

 

 

Kako prenose britanski mediji, Megan je rođendan proslavila skromno, sa Harijem i decom, na njihovom posedu u Montesitu.

“Veb stranica kraljice Elizabete zanemarila je da pomene rođendan Megan Markl nakon što je odlučeno da će se, kada su u pitanju neaktivni članovi kraljevske porodice, obeležavati samo okrugli, odnosno rođendani koji se završavaju s nulom”, objasnio je kraljevski dopisnik Ričard Palmer, mada je malo ko poverovao u njegove reči.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još