Nova adresa, novo društvo: Ko su najbliži prijatelji Harija i Megan u Americi

Nova adresa, novo društvo: Ko su najbliži prijatelji Harija i Megan u Americi

Autor: | 04/06/2021

0

Prijatelji Harija i Megan u Kaliforniji su sve same zvezde...

Novi život – novi prijatelji. Odlaskom iz Londona, pre godinu i po dana, princ Hari i Megan Markl nisu promenili samo adresu i zanimanja već i društvo. Što je i logično, jer teško je viđati se sa nekim kada ste na različitim krajevima sveta. No, neke bliske ljude uspeli su da zadrže. Najbliža im je, naravno, Dorija Ragland, „prva pomoć“ kada treba pričuvati malog Arčija i sve ostalo što staje u čuvenu, ali istinitu frazu „jedna je majka“.

Pročitajte: Hari i Megan obožavaju ovu kombinaciju - Napravite kolač od zove i limuna

Getty Images

 

S obzirom na nekadašnju profesiju, Megan je već imala kalifornijski krug prijatelja. Još od 2014. druži se sa teniskom superzvezdom Serenom Vilijams. Upoznale su se na utakmici američkog fudbala i odmah shvatile da ih vezuje mnoštvo zajedničkih stvari.

‒ Ona je potpuno normalna osoba. Voli da se šali, uvek je dobro raspoložena, a o sportu nikad ne pričamo. Najčešće teme su nam deca i moda – otkrila je vojvotkinja od Saseksa jednom prilikom.

Pročitajte: Blista u trudnoći - Megan Markl svetu poslala važnu poruku

Getty Images

 

Serena im je bila među prvim susedima kada su početkom prošle godine kratko živeli u Los Anđelesu. Sada, u Montesitu u Santa Barbari, imaju nešto drugačiji, ali jednako zanimljiv komšiluk. U nedavnom podkastu Deksa Šeparda Hari se našalio kako često u prolazu mahne Orlandu Blumu i Kejti Peri, koji žive u ulici pored.

Pročitajte: Kejti Peri i Orlando Blum - Upravo venčani?

Getty Images

 

Novi član „odreda Saseks“ je i čuvena voditeljka Opra Vinfri, takođe vlasnica raskošne vile u Santa Barbari. Njoj su prvoj dali sad već istorijski intervju. Tu je i Oprin kolega Džejms Korden, britanska televizijska zvezda koja odnedavno sa porodicom živi u Brentvudu, elitnom predgrađu Los Anđelesa. Harija poznaje još iz vremena kada je bio tinejdžer. Početkom godine sjajno su se zabavljali kada su, snimajući njegov „Late Late Show“, krstarili Gradom anđela u crvenom dabl-dekeru.

Pročitajte: Tajne odaje kraljice Elizabete - od bioskopa i bazena do bankomata

Getty Images

 

Prijatelji Harija i Megan - Voditelji, sportisti, glumci...

Prošle jeseni par je viđen na ručku sa kompozitorom Dejvidom Fosterom i njegovom suprugom, glumicom Ketrin Mekfi, koja se sa Megan godinama druži. Bliska je i sa Prijankom Čoprom. Kad dođe u Holivud, bolivudska lepotica prvo se javi vojvotkinji.

Pročitajte: Žestoke optužbe Morgana Pirsa na račun Harija i Megan - Narcisoidni, samosažaljevajući, porodično zlostavljani rođaci iz Kalifornije!

Sećamo se da su venčanju u Vindzoru pre tri godine prisustvovali i Amal i Džordž Kluni. Dok su Hari i Megan bili u Londonu često su odlazili u goste kod Klunijevih koji imaju posed u Berkširu, a videli smo ih zajedno i na jezeru Komo, gde se krije jedna od evropskih oaza slavnog glumca.

Getty images

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još