Kejt Midlton se vakcinisala, javnost iznenađena: Da li ova odevna kombinacija priliči jednoj vojvotkinji?

Kejt Midlton se vakcinisala, javnost iznenađena: Da li ova odevna kombinacija priliči jednoj vojvotkinji?

Autor: | 31/05/2021

0

Kejt Midlton vakcinisana, fotografije obišle svet 

Kejt Midlton ponovo je zasukala rukave, ovog puta ne da bi mesila hleb u nekoj pekari, već da bi primila vakcinu. Vojvotkinja od Kembridža učinila je to u Muzeju nauke, nedaleko od Kensingtonske palate, njenog doma u zapadnom Londonu.

‒ Juče sam dobila prvu dozu vakcine protiv kovida 19. Neizmerno sam zahvalna svima koji se bore protiv pandemije ‒ napisala je na „Tviteru“, priloživši i dokazni materijal, fotografiju sa lica mesta.

Pročitajte: Ovih šest namirnica kraljevska porodica nikada ne jede, neke će vas iznenaditi

I ovog puta morali smo da primetimo odevnu kombinaciju zgodne vojvotkinje, jednu zapravo veoma opuštenu i reklo bi se običnu varijantu ‒ farmerke i bela majica bez rukava. Sasvim dovoljno.

Profimedia

 

Kejt Midlton vakcinisana, Princ Vilijam to učinio pre nekoliko dana 

Princ Vilijam primio je prvu dozu vakcine nedelju dana ranije, ali je čekao da isto učini i njegova supruga, kako bi to zajedno saopštili javnosti s ciljem podizanja svesti o važnosti vakcinacije kao najefikasnijeg oružja protiv virusa korona. On se, podsetimo, letos suočio sa kovidom, pa je cela porodica morala u izolaciju, koju su proveli na imanju u Norfolku. Srećom, Kejt i deca nisu imali nikakve simptome.

Vilijamova baka, kraljica Elizabeta, vakcinisala se još u januaru i pozvala naciju da učini isto. Skoro polovina Britanaca ju je poslušala.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još