Loše vesti, osmeh Irine Vukotić u jednom trenu nestao: Ljudi, čuvajte se!

Loše vesti, osmeh Irine Vukotić u jednom trenu nestao: Ljudi, čuvajte se!

Autor: | 06/04/2021

5

Voditeljka Irina Vukotić u momentu kada je bila veoma srećna, saznala je prilično loše i uznemirujuće vesti, koje su je uplašile i šokirale. Naime, iako je odlučila da sa pratiocima podeli prelep događaj u svom životu, sreća je samo nekoliko sati kasnije pomućena nimalo prijatnim vestima.

Pročitajte: Voditeljka Irina Vukotić - Da nam je neko rekao da ćemo i fizičko da radimo online, ne bi mu verovali

Luka Šarac

– Pita me malopre: ,,Mama, koji ti je najlepši dan u životu?“ Odgovorim da je to onaj kad sam je rodila. A ona podigne glavu i pogleda me tim okicama koje se smeju i cakle od sreće. Živeo život. P. S. Porodila mi se drugarica pre tri dana i na svet donela ćerku, pa proživljavam ponovo sve te prve emocije. Rekla sam joj da joj sad počinje najljubavniji period života – srećno je napisala Irina na svom profilu na „Instagramu“, objavivši fotografiju sa ćerkom Iskrom.

A onda je nekoliko sati kasnije voditeljka odlučila da otkrije da je sasvim slučajno saznala da je pozitivna na opaki virus.

– Dragi ljudi, čuvajte se!!! Danas sam saznala da imam koronu iako nisam imala simptome. Testirala sam se samo zato što mi je drugarica javila da je zaražena, a kako sam po prirodi odgovorna i ne prepuštam stvari slučaju, uradila sam test i šokirala se. Dakle, ja sam od onih asimptomatskih koje doktori pominju. Nadam se da će tako ostati i da ću ubrzo biti kao nova – poručila je Irina svim svojim pratiocima.

Pročitajte: Voditeljka Irina Vukotić - Krah dugogodišnje ljubavi

Instagram printscreen

 

 

Komentari (5)

Loading
Djokic Milijana 09:14 07.04.2021
Odgovori

Zelim Vam da mobilisete snagu i ozdravite sto pre!!💜pozdrav Milijana Djokic-Beograd

Dejan 12:54 07.04.2021
Odgovori

Nisi se čuvala ,maska, distanca, higijena na niskom nivou, i u kući mora maska ,ruke si prala samo ujutru, nisi smela da se poigraš sa decom. Kupovala si na pijaci domači pršut i sir . To ne sme mora u maksiju,tamo nema zaraze . U elektroradnji si bila ,tamo je tek leglo zaraze, da ne kažem u prodavnici kućne hemije. Pranje ruku ,pranje ruku,draga moja higijena ,i bez emocija prema bližnjima svojima.

Arev 23:55 07.04.2021
Odgovori

Djevojka je isti otac, Sava. Neverovatno kako lici. Lepa je i neobicna.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još