Otkazan koncert: Džibonijeva bolest sve šokirala

Otkazan koncert: Džibonijeva bolest sve šokirala

Autor: | 21/09/2022

0

Džibonijeva bolest sve šokirala

Nimalo lepe vesti stižu iz susedne Hrvatske. Zlatan Štipčić Džiboni (53) otkazo je koncert u Istri, a publika je u neverici primila informaciju da je muzičar loše. 

Pročitajte: 20 godina su u braku, a jednu stvar su vešto krili od javnosti - Ovo je Džibonijeva tajanstvena supruga Sanja (foto)

Kako prenose tamošnji mediji Džiboni je zaražen korona virusom i njegovo zdravstveno stanje nije baš sjajno. Pevač se oglasio i putem svog naloga na Fejsbuku i otkrio u kakvom se stanju nalazi. 

"Dragi moji, pola benda uključujući i mene je kapituliralo u nedelju uveče i razboleli smo se. Jako smo se radovali dolasku u Istru. Trebalo je da dožemo dan ranije i da ostanemo i dan posle koncerta, jer nama je uvek praznik kada dolazimo u Istru. Nadamo se nekoj reprizi čim pre!  Da sam se samo ja razboleo još bi bez mene moglo, jer Nikša Bratoš od malih nogu sanja da me zameni na mestu glavnog vokala ipak ništa od toga jer je pola benda zdravstveno "karambolirano" pa mu ne možemo priuštiti tu radost. Puno vas volim i ljubim i radujem se unapred Istri čim pre", poručio je Džiboni.  

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti