Fotografija obišla svet: Novak Đoković se vakcinisao protiv korone? (foto)

Fotografija obišla svet: Novak Đoković se vakcinisao protiv korone? (foto)

Autor: | 04/10/2021

0

Novak Đoković se vakcinisao protiv korone - da ili ne? 

Od početka vakcinacije širom sveta protiv opakog korona virus, mnogi mediji prenosili su da Novak Đoković ne želi da se vakciniše. Prvi reket sveta kasnije je objasnio da je njegova izjava samo izvučena iz konteksta.

- Video sam da su inostrani mediji malo izvukli iz konteksta moju izjavu i napisali da sam protiv bilo kakve vakcinacije. Problem je kada te neko tera na silu da u telo ubaciš nešto neprovereno. To ne želim i za mene je to neprihvatljivo. Nisam protiv vakcinacije - objasnio je ranije Đoković i dodao: 

Pročitajte: Kao lutka, neodoljiva je - Jelena Đoković konačno objavila ćerkinu fotografiju

Guliver Getty Images

 

- Ko sam ja da pričam o vakcinama kada su tu stručni ljudi, medicinski radnici koji spasavaju ljude širom sveta? Siguran sam da postoje vakcine sa malim nuspojavama koje su pomogle da se zaustavi širenje raznih infekcija.

I onda su strani mediji krenuli sa spekulacijama - Novak Đoković se vakcinisao?!

Za samo nekoliko minuta Novakova fotografija koja ukazuje da je Novak posetio muzički festival u Central Parku odnosno u Njujorku, gde je srpski teniser boravio tokom nedavnog US opena, obiša je svet. Naime, ključ u celoj priči je da su posetioci tog festivala morali da imaju potvrdu o vakcinaciji.

Pročitajte: Pre više od decenije nagađalo se o njihovom odnosu - Evo kako Nataša Bekvalac danas komentariše Novaka Đokovića

Ipak, kako prenose domaći mediji, postoji šansa da Đoković nije vakcinisan jer nije fotografisan na koncertu već samo uoči jednog od nastupa, navodi se da je Novak mogao da šeta Central Parkom i samo prođe kroz mesto na kom se održavao festival.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver Getty Images

Slične Vesti