Presudna odluka Megan Markl: Ovo je razlog zbog kog je brak okončan!

Presudna odluka Megan Markl: Ovo je razlog zbog kog je brak okončan!

Autor: | 12/08/2020

0

Biografija, koju su svi željno iščekivali konačno je ugledala svetlost dana, a strahovi Megan i Harija sada su postali java. Posebno intrigantna tema je prvi brak Megan Markl, koji se neslavno završio. Naime, pre nego što je srela princa Harija i postala deo kraljevske porodice, vojvotkinja od Saseksa bila je u braku sa televizijskim producentom Trevorom Engelsonom.

Biografija iznosi detalje iz prvog braka vojvotkinje Megan, kao i razlog za njegov krah. Njenom suprugu nije se svidelo koliko se Megan promenila nakon nagle popularnosti njene uloge u seriji "Suits". U knjizui "Finding Freedom" navodi se da je Engelson uživao u tome da Megan zavisi od njega u svakom smislu, pa mu jer njena popularnost veoma zasmetala. Par je bio u vezi sedam godina, a 2011. ljubav su krunisali brakom. Međutim, već 2013. podneli su papire za razvod, jer Megan nije želela da odustane od svoje karijere u usponu.

Pročitajte: Megan Markl prolazi kroz pakao - Posle Harijeve izdaje, mora da plati i basnoslovnu sumu novca

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Woman's Day Magazine Australia (@womansdayaus) on Apr 29, 2020 at 4:39pm PDT


- U vreme dok su još bili u vezi, Megan je bliskim prijateljima otkrila da je on ne podržava u stvaranju glumačke karijere. Osećala je da mu se dopada što zavisi o njemu i to je prava istina o njihovom odnosu. Želeo je da bude dominantan muškarac - otkrio je autorima knjige bliski prijatelj Megan Markl.

Kada je dobila ulogu u seriji "Suits" Megan je sve češće boravila u Torontu i sa suprugom se retko viđala. Karijera je postala prioritet i brak se raspao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝗟 𝗜 𝗣 𝗦 𝗩𝗲𝗻𝗲𝘇𝘂𝗲𝗹𝗮® (@lips_ve) on May 24, 2018 at 7:39am PDT


Ipak, kada je prava ljubav ušla u njen život, Megan je odustala od glumačke karijere i postala član kraljevske porodice, što je Trevoru još teže palo.

Sada se nakon dve godine braka Megan vratila u Sjedinjene Američke Države i sa svojim suprugom gradi novu karijeru u području javnog govorništva.

Pročitajte: Hari je pronašao način da se iskupi - Svi pričaju o rođendanskom iznenađenju za vojvotkinju od Saseksa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Jun 24, 2020 at 11:26am PDT


Ipak, sve što joj se u poslednjih nekoliko nedelja dogodilo, veoma je potreslo vojvotkinju od Saseksa, a sada kada su svima dostupni detalji iz njenog privatnog života ne oseća se ni malo sigurno i želi da se ova noćna mora što pre okonča.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram