Bračna kriza je prošlost: Neizmerna sreća za Amal i Džordža Klunija

Bračna kriza je prošlost: Neizmerna sreća za Amal i Džordža Klunija

Autor: | 10/03/2020

0

Amal i Džordž Kluni spremni na veliki korak 

U poslednje vreme jedan od najpoznatijih parova u Holivudu, Amal i Džordž Kluni, prolazio je kroz bračnu krizu. Navodili su  se različiti razlozi za razvod: od toga da se glumac brine za bezbednost svoje dece, blizanaca Ele i Aleksandra, usled pretnji koje njegova supruga dobija zbog svog političkog angažmana, do toga da je zapravo Džordž neveran svojoj lepoj supruzi. Ipak, kako prenose strani tablodi, Klunijevima ponovo cvetaju ruže i to zbog najlepšeg razloga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S T Y L A H O L I K (@stylaholik) on Feb 29, 2020 at 4:34am PST


Nakon poslednjih glasina da je 58- godišnji glumac spreman  na razvod sa 41-godišnjom advokaticom za ljudska prava, čini se da on još uvek nije spreman da stavi tačku na njihov brak. Naime, kako piše tabloid NW, Amal želi još jedno dete po svaku cenu, a iako se u početku Džordž opirao toj ideji, došlo je do velikog obrta.

Skandal koji je uzdrmao porodičnu idilu Klunijevih: Džordž ima vanbračnu ćerku?! Evo šta je istina!

Amal ostvaruje svoj veliki san

– Amal je oduvek sanjala da će jednog dana imati troje dece, ali kada je rodila sad već dvogodišnje blizance, Ele i Aleksandra, Džordž je smatrao da su sa decom završili,  otkrio je izvor blizak paru za pomenuti list.

–U početku se nadala da će njena jača polovina pre ili kasnije popustiti, ali ipak on nije želeo da ponovo "menja pelene" – pojasnio je istoimeni izvor, a zatim i oda zašto se Džordž predomislio.

Koliko je supruga Džordža Klunija uticajna i moćna govori i činjenica da su pojedini mediji kada je počela da se zabavlja sa slavnom holivudskom zvezdom preneli da sa advokatica za borbu za ljudska prava Amal Alamudin zabavlja sa glumcem. Akcenat su stavili na nju, jer su smatrali da je to zaslužila svojim radom i obrazovanjem, a slavni glumac je bio u njenoj senci.

Koja žena se usudila da stane na crtu lepoj i moćnoj advokatici: Džordž Kluni vara Amal?

– Poslednjih nekoliko meseci živeli su odvojenim životima, čak je u jednom trenutku holivudski glumac zbog čestih svađa rešio da se osigura u slučaju razvoda, pa je svoje ogromno bogatstvo prebacio na sigurno. Džordž  je u tajnosti prebacio gotovo 500 miliona dolara na anonimni bankovni račun kako Amal u slučaju razvoda ne bi dobila ni centa od njegovog ogromnog bogatstva . Ipak, Džordž je od razvoda odustao jer je, shvatio da  jeAmal nešto najbolje što mu se ikada dogodilo i da ne želi da je izgubi–  zaključio je izvor i dodao kako par priželjkuje proširenje porodice.

Par se venčao u septembru 2014. godine, a tri godine kasnije postali su roditelji blizanaca Ele i Aleksandra.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti