Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ponovo dele kadar, ta ljubav se ne glumi!

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ponovo dele kadar, ta ljubav se ne glumi!

Autor: | 29/05/2020

0

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su jedan od omiljenih parova na našoj sceni, a publika će imati priliku da ih ponovo gleda u novoj seriji

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u braku su već dvanaest godina. Par se upoznao tokom snimanja kultnog filma "Zona Zamfirova", a romansa je započela nešto kasnije. Sada će poznati glumački par imati priliku da ponovo zaigra zajedno u novoj televizijskoj seriji.

Glumački par Sloboda i Vojin počinju sa snimanjem nove serije

Novi projekat je ponovo spojio supružnike pred kamerama, gde će svoju emociju preneti na fenomenalan način, iskreno i bez zadrške. Nova serija rađena je po romanu Mirjane Bobić Mojsilović i nosiće naslov "Tajna vinove loze". Planirano je da ovaj serijski projekat ima 36 epizoda, a u glavnim ulogama naći će se upravo Sloboda i Vojin.

Pročitajte: Sloboda i Vojin o braku, ljubavi i životu

O seriji trenutno nema previše informacija, izuzev kratkog sinopsisa. Radnja će pratiti sukob dve vinogradarske porodice, od kojih je svaka obavijena velom tajni.  Serija prati neverovatno dramatičnu priču o bogatom tajkunu iz Subotice - Savi i samohranoj majci troje dece - Veri. Njih prate porodične tajne, a da li je istina u vinu, saznaćemo upravo u ovom televizijskom ostvarenju.

Da je njihova ljubav nestvarna govori i činjenica da je glumački par već nekoliko puta preneo svoju romansu i ispred kamere. Ovo nije prvi put da Sloboda i Vojin igraju emotivni par, pa su već u seriji "Ranjeni orao" igrali bračni par Anđelku i Tomu, dok je Sloboda Mićalović u seriji "Nemanjići" glumila mletačku princezu Anu Dandolo, poslednju ženu Stefana Prvovenčanog, čiji lik tumači Vojin Ćetković.

Glumački par uživa u skladnom braku

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković neguju skladan odnos, a u braku imaju i dve preslatke ćerkice Veru i Milu. Tajna njihove ljubavi krije se u tome što svoju intimu već godinama uspešno skrivaju od očiju javnosti.

Pročitajte: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: Naš brak je uzbudljiv

Sloboda je u nedavnom intervjuu za jedan naš magazin izjavila da je suština svakog odnosa ljubav, koja njoj i Vojinu pomaže da prebrode i sitne nesuglasice, koje su kako navodi glumica, sastavni deo braka.

Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju. - rekla je za "Gloriju" glumica.

Njih dvoje su veoma ostvareni i zadovoljni svojim karijerama, a kako je njihova ljubav jaka, verujemo da će emocije uspešno preneti i u kadar nove serije "Tajna vinove loze".

Komentari (0)

Loading
Teodora Vuković ATA Images

Slične Vesti