Burak Ozdživit odbio da se pojavi u filmu "Zona Zamfirova 2" zbog malog honorara?

Burak Ozdživit odbio da se pojavi u filmu "Zona Zamfirova 2" zbog malog honorara?

Autor: | 20/01/2017

0

Jedan od najpopularnijih turskih glumaca Burak Ozdživit, kojeg je proslavila uloga Bali-bega u čuvenoj turskoj seriji “Sulejman Veličanstveni“, dobio je poziv čelnih ljudi “Zone Zamfirove” da se pojavi u drugom delu filma, čija beogradska premijera će biti održana u Sava centru 24. januara.

Iako su se obožavateljke širom Srbije isprva obradovale ovoj informaciji, zgodni Burak je, navodno nezadovoljan honorarom, dbio da bude deo dugo čekanog srpskog ostvarenja.

– Popularni Bali-beg odbio je da se pojavi u filmskom nastavku jedne od naših omiljenih ljubavnih priča, iako mu je ponuđen honorar od 20.000 evra za pet minuta pojavljivanja. Njemu je to bilo malo novca, a to će sigurno razočarati brojne obožavateljke, koje su turskom glumcu prošle godine priredile spektakularne dočeke u Novom Pazaru i Beogradu – rekao je izvor iz Novog Pazara za “Srpski telegraf”.

Iako je Burak prošle godine, tokom boravka u Beogradu, izrazio želju da sarađuje sa kolegama iz Srbije, a ovaj film mu je bila sjajna prilika za to, čuveni glumac se navodno posle razgovora o honoraru više nije javio…

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram