Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv

Autor: | 23/04/2019

0

Lepi, uspešni i zaljubljeni kao prvog dana, glumci Sloboda Mićalović (37) i Vojin Ćetković (47) spremaju se da obeleže jedanaestu godišnjicu braka. Venčali su se 12. maja 2008, godinu i po kasnije, krajem 2010, dobili su bliznakinje Milu i Veru, a uporedo sa porodičnom srećom beležili su i poslovne uspehe.

Kad im obaveze dozvole, zajedno prisustvuju značajnim pozorišnim i filmskim događajima. Tako je bilo nedavno kad su došli na premijeru “Nečiste krvi” u Narodnom pozorištu. Vedri i nasmejani, privlačili su poglede prisutnih, diskretno se dodirujući dlanovima.

Moj muškarac, moja ljubav, moj život – napisala je jednom prilikom Sloboda, dok je Vojin u intervjuu za Gloriju otkrio kako šanse da brak opstane rastu sa zajedničkim temama

- Naš brak je kao i svaki drugi, trudimo se da pronađemo vreme za sebe jer je glumački posao stihijski. Najvažnije je pomiriti se sa time da je to naš život i da ne treba tražiti da budemo neki drugačiji ljudi, da živimo na silu nekim drugim životom…

Sloboda smatra da su sastavni deo jednog ljubavnog odnosa i napetost, kao i male svađe.

- Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno - rekla je o odnosu sa mužem Sloboda Mićalović, kojoj razlika u godinama između njih nimalo ne smeta.

- Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju - dodala je glumica za "Gloriju" o braku sa Vojinom Ćetkovićem, ali se ovde nije zaustavila.

- Vaspitavana sam da je porodica izuzetno važna. Mislim da je to što se porodice raspadaju veliki problem društva. Volim da pripadam i da neko meni pripada, da imam decu i porodicu - kazala je Sloboda.

hellomagazin.rs Guliver/Getty/ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti