Sloboda Mićalović želi stan u Trebinju: Ovde se osećam kao domaća

Sloboda Mićalović želi stan u Trebinju: Ovde se osećam kao domaća

Autor: | 28/06/2015

0

Zvezda domaćih serija Sloboda Mićalović trenutno se nalazi u Trebinju, gde snima novi film Emira Kusturice "Na mlečnom putu". Ona je u razgovoru za lokalne medije otkrila je da se zaljubila u hercegovački gradić na prvi pogled i da bi želela da u njemu ima stan kako bi mogla stalno da mu se vraća.
- Kuća bi mi bila prevelika, a to treba i održavati. Volela bih da u Trebinje dolazim s porodicom na odmor, tako da bi mi jedan stančić bio sasvim dovoljan - kaže Sloboda.
Inače, glumica svako jutro, zajedno sa svojom koleginicom Monikom Beluči, Kusturicom i ostatkom ekipe, odlazi helikopterom na set, a vraća se u kasnim večernjim časovima. Sloboda je pre više od sedam godina u Trebinju snimala seriju "Ranjeni orao".
- Svaki put kad dođem mnogo ljudi me zaustavlja i govori: eno je Anđelka, vratila nam se Anđelka, jer me većina zna po mojoj ulozi u "Ranjenom orlu". Priznajem da mi to imponuje. Pa, i moja kuma Nataša Ninković je iz ovog grada, tako da je ovde nekako sve što je meni drago i blisko, a i ja se sama ovde osećam kao domaća - poručila je glumica, kojoj dok je na snimanju najviše nedostaju kćerke Mila i Vera.

Izvor: Alo.rs / Hellomagazin.rs

Foto: Hello!

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Najnovije vesti