Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: Tajne skladnog braka

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: Tajne skladnog braka

Autor: | 18/02/2021

1

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković idealni su partneri i pred kamerama i u životu, a recept za sreću je jednostavan: ljubav, poštovanje, razumevanje

Treću nedelju zaredom, u udarnom terminu na „Radio-televiziji Srbije“, serija “Tajne vinove loze” ispred “malih ekrana” okuplja gledaoce različitih generacija koji pomno prate zaplet i navijaju za ljubav glavnih junaka, Vere Smiljanić i Vuka Tomovića. Slično je bilo i 2008. godine, kada je krenula sa emitovanjem telenovela “Ranjeni orao”, koja je pratila sudbinu Anđelke Bojanić posle razvoda od Tome Đurkovića. U oba slučaja uloge su tumačili Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković.

Pročitajte: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ponovo dele kadar, ta ljubav se ne glumi!

Hello!

 

Omiljeni glumačko-bračni par mnogi, ne bez razloga, porede sa Milenom Dravić i Draganom Nikolićem. Njih dvoje su šarmom, izgledom, talentom, ali pre svega nastojanjem da žive kao sav normalan svet odskakali od sredine i bili primer idealnih partnera, kako profesionalnih, tako i emotivnih. O svojoj vezi retko i šturo su govorili, intimu su brižljivo čuvali daleko od javnosti. Sloboda i Vojin, po svemu sudeći, slede taj put. O njihovom braku ne zna se mnogo, u intervjuima nerado pričaju o privatnosti, odajući tu i tamo poneki detalj što o zajednički provedenom vremenu, što o odgajanju jedanaestogodišnjih ćerki, bliznakinja Vere i Mile.

– Nastojim da ih vaspitam onako kako su Vojina vaspitavali njegovi roditelji i mene moji. Da li to umem i mogu druga je stvar, ali jako želim. Odrasla sam u maloj sredini, Vojin takođe, pa je samim tim mnogo toga drugačije. U malim mestima sve je “ušuškanije”, dok je u Beogradu surovije, ali one su ovde rođene, ovo je njihov grad. Videćemo šta im je život pripremio, a ja se nadam da će biti blag prema njima – ispričala je Sloboda u intervjuu za “Story”.

Pročitajte: Naša oaza mira - Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković pokazali "delić" svog luksuznog imanja van grada (foto)

Miša Obradović

 

Pedesetogodišnji Vojin Ćetković, rodom iz Kruševca, i deset godina mlađa Sloboda Mićalović, poreklom iz Leskovca, sreli su se 2002. na snimanju filma “Zona Zamfirova”. On je bio kujundžija Mane, ona Vaska, sluškinja. Iako nisu bili direktni partneri, zajednički provedeno vreme bilo je dovoljno da se rode iskre koje su kasnije prerasle u romansu.

– Sećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu "lepa je" ili slično – reči su kojima glumac opisuje njihov prvi susret...

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković - Razvode nas bar jednom mesečno

Venčali su se šest godina kasnije, na intimnoj ceremoniji u hramu „Svetog Vasilija Ostroškog“ u Beogradu. Ljudi iz njihovog okruženja složili bi se u konstataciji da je Slobodin i Vojinov brak "jak kao stena", zasnovan na ljubavi, poštovanju i razumevanju. Uprkos tome što za ovih 13 godina nikada nisu davali povod za skandalozne naslove, pojedini tabloidi povremeno, svesni da će im njih dvoje podići tiraž, baš kao što donose visok rejting projektima u kojima zajedno igraju, napišu da im je brak u krizi.

Pročitajte: Četiri godine posle očeve smrti, Sloboda Mićalović smogla snage da učini ovo

– Razvode nas bar jednom mesečno. Onda krenu sa nekim pričama šta je bilo u Vojinovom životu pre mene, šta u mom pre Vojina... Već je postalo dosadno. Kad bismo se jednog dana stvarno razveli, mislim da nam niko ne bi poverovao – našalila se Sloboda u razgovoru sa Ivanom Stankovićem, gostujući u njegovoj emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na televiziji “K1”.

Kad nisu pred kamerama, dvoje popularnih glumaca vreme provode u vikendici u Čortanovcima, koja je postala njihova oaza mira.

– Svima nam mnogo prija što smo okruženi prirodom. Mislim da smo napravi pravi potez kad smo odlučili da izgradimo kuću izvan prestonice – iskren je Vojin, koji na imanju nadomak Dunava može da se posveti svojoj pasiji – pecanju.

 

Autor: Eva Čubrović

Komentari (1)

Loading
Mirjana 12:27 19.02.2021
Odgovori

Oni su divni.Obožavam ih.Odlični glumci,harizmatični lepi.Daroviti.Da im Bog podari dugovečnost i dugovečan brak.Čuvaj ih Bože od svakog zla .

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti