Ana Nikolić postaje ljubavnica Miloša Bikovića?

Ana Nikolić postaje ljubavnica Miloša Bikovića?

Autor: | 24/06/2020

0

Ana Nikolić i Miloš Biković će se uskoro naći u vrelim ljubavnim scenama, ako je suditi po pisanju domaće štampe

Uveliko su započele pripreme za početak snimanja druge sezone „Južnog vetra“, a kako se priča baš u njoj biće i velikih iznenađenja. Kako piše domaća štampa, na setu će se među poznatom glumačkom ekipom verovatno naći i Ana Nikolić!

Ana Nikolić bi trebala da glumi ljubavnicu Miloša Bikovića, koji u "Južnom vetru" tumači lik Maraša, žestokog momka sa beogradskog asfalta, piše "Alo!".

Pročitajte: Miloš Biković – Moja porodica je bila veoma bogata, ali sve smo izgubili

- Scenario za drugu sezonu „Južnog vetra" odavno je napisan i čeka se samo da se steknu svi uslovi za početak snimanja. Osim novih zapleta i novih likova, novina je i to da su producenti uveliko u pregovorima sa Anom Nikolić jer žele da ona zaigra u nastavku - kaže na početku razgovora za pomenuti list izvor blizak produkciji i objašnjava kakav lik bi trebalo Nikolićeva da tumači.

Pročitajte: Ana Nikolić je sa ovim koleginicama završila za sva vremena: One su umrle za mene

- U novoj sezoni akcenat će biti stavljen na Marašev odnos s njegovom devojkom, koju tumači Jovana Stojiljković. Iako su oni na kraju prve sezone uspeli da izglade svoj turbulentni odnos, ipak će njihovo pomirenje biti kratkog daha. Tačnije, lik koji bi trebalo da tumači Ana Nikolić pomrsiće konce Marašu i majci njegovog sina - kaže izvor i dodaje:

Pročitajte: Miloš Biković za “Hello!” – Svega sam se odrekao, ne znam šta mi više nedostaje

- Ana bi trebalo da igra pevačicu na vrhuncu svoje karijere u koju su zaljubljeni mnogi moćni muškarci. Međutim, nakon slučajnog susreta sa Marašem, ona odlučuje da uđe u vezu sa njim. Njihov odnos će biti turbulentan i prepun iznenadnih obrta i nema sumnje da će ta veza u velikoj meri obeležiti narednu sezonu - kaže izvor pomenutog lista i dodaje da su producenti uveliko u pregovorima s Nikolićevom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 👑MILOŠ BIKOVIĆ👑 (@bikovicu) дана 21. Јун 2020. у 11:23 PDT

Pročitajte: Ana Nikolić: Ne možeš imati sto kila, a javna si ličnost

- Ani se dopao scenario za nastavak "Južnog vetra", a pogotovo joj se sviđa uloga koja je za nju namenjena i uverena je da bi mogla savršeno da je odigra. Ne manjka joj entuzijazma i ambicije da se pokaže i kao glumica u tako velikom projektu. Jedino što bi moglo da joj pokvari planove jesu njene profesionalne i porodične obaveze i još uvek nije izvesno da li će Ana prihvatiti ulogu ili ne. Ukoliko uspe da organizuje svoje vreme i obaveze, nema sumnje da će publika s nestrpljenjem čekati da je gleda na malim ekranima - kaže na kraju razgovora izvor.

Šta vi kažete na ovu ideju?

Ana Nikolić će biti...

Savršena u toj ulozi, ima velikog dara i za glumu!
Potpuni promašaj, nije ona dorasla tom zadatku!

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

💋💄🌹 #haveanicesunday

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 21. Јун 2020. у 7:21 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti