Kraljica života njegovog: Devojka Lazara Ristovskog očarala na balu, izbor haljine svi komentarišu

Kraljica života njegovog: Devojka Lazara Ristovskog očarala na balu, izbor haljine svi komentarišu

Autor: | 19/01/2024

2

Devojka Lazara Ristovskog zablistala na balu

Definitivno se više ne kriju - Lazar Ristovski ne odvaja se od svoje 39 godina mlađe devojke Anice Lazić. Par je izdržao talas osude javnosti kada se početkom oktobra prošle godine saznalo da su u vezi, i njihova ljubav cveta iz dana u dan.

Instagram

 

Kada ne provode vreme u luks stanu, Lazar i Anica putuju, idu u zvanične posete ili se viđaju na poslu, a sinoć su oboje zablistali na Svetosavskom balu u dvorcu Hofburg.

Pročitajte: Najveća radost! Anica Lazić podelila srećne vesti, prva čestitala majka, a Lazar...

Ovo je bila prava prilika da Anica pokaže svoj modni stil i svi su sa uzbuđenjem iščekivali da vide šta je devojka Lazara Ristovskog obukla za ovaj glamurozni događaj.

Instagram

 

Mlada glumica odlučila se za haljinu boje kože sa dubokim dekolteom od tanke čipke. Duž torza izvezeni su sitni kristali, a Anica je zaokružila „look“ tijarom.

Pročitajte: Lazar Ristovski zaprosio Anicu? Jedna fotografija ih odala

Ono što mnogi nisu isprva primetili je da nije reč o običnoj balskoj haljini, već venčanica, te su mnogi komentarisali da li je to baš najbolji izbor za ovakvu vrstu događaja.

Kako ekskluzivno saznaje magazin Gloria, i glumac je i te kako parirao lepšoj polovini i odlučio se za proverenu kombinaciju - crno odelo, bela košulja i leptir-mašna.

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Tanja 07:49 20.01.2024
Odgovori

Ljudi moji.... Pa ovo zaista nije normalno i tera na povraćanje.

hellomagazin.rs instagram/anica lazic/ata

Slične Vesti

Pročitajte još