Sramota, može unuka da mu bude! Stigla reakcija Danice Ristovski, nije štedela reči za bivšeg muža

Sramota, može unuka da mu bude! Stigla reakcija Danice Ristovski, nije štedela reči za bivšeg muža

Autor: | 17/10/2023

1

Reakcija Danice Ristovski na novu devojku bivšeg muža je oštra

Glumačko-bračni par Lazar i Danica Ristovski duže od četiri decenije negovao je brak koji je važio za jedan od najskladnijih, pa je vest da se razvode, koja je stigla početkom prošle godine, mnoge iznenadila.

‒ Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno, potrošili smo energiju koja nas je držala zajedno ‒ rekao je tim povodom istaknuti dramski umetnik.

Boško Karanović

 
 

Da u njegovom životu ponovo ima mesta za ljubav Lazar Ristovski obelodanio je na društvenim mrežama, na kojima je uz fotografiju glumice Anice Lazić stavio emotikon srca. Novinarima koji su ga zamolili za komentar kratko je poručio:

‒ Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam.

Pročitajte: Modni okršaj veka, bivša i sadašnja odmerile snage - Danica Ristovski i Anica Lazić, kome bolje stoji cvetna haljina?

Njih dvoje su zajedno igrali u seriji „Drim tim“ kada su se, po svemu sudeći, javile i emocije, a najviše komentara u javnosti može se čuti na temu velike razlike u godinama.

Instagram

 

Posle oštre reakcije javnosti, na red je došla Danica Ristovski koja, navodno, ne može da poveruje da je Lazar zaljubljen u devojku koja po godinama može da mu bude unuka.

- Danica se i pojedinim kolegama sa seta serije požalila da joj nije jasno što sve to treba Lazaru u ovim godinama i zbog čega se tako kompromituje u javnosti. Rekla je i da treba da ga bude sramota zbog svega, zbog njihove dece koja sve ovo gledaju i čitaju - tvrdi izvor za Kurir.

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
pesnikinja 23:15 19.10.2023
Odgovori

e svasta..pa treba njega da je sramota,a ne Vas..svasta sa Vama stvarno..gledajte sa vedrije strane,pelene ce da mu menja ona,a ne Vi )

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još