„Dolazi sa sela u veliki grad u želji da uspe”: Prvi intervju mlade devojke Lazara Ristovskog

„Dolazi sa sela u veliki grad u želji da uspe”: Prvi intervju mlade devojke Lazara Ristovskog

Autor: | 23/01/2024

1

Devojka Lazara Ristovskog dala prvi intervju

Serija „Drim tim”, čija je druga sezona sinoć počela da se prikazuje, spojila je pred kamerama Lazara Ristovskog i Anicu Lazić, koji već neko vreme uživaju i u emotivnoj vezi.

Instagram

 

Nastavak hit komedije „Drim tim” donosi nove dogodovštine porodice Srdić, a mlada glumica je dala svoj prvi intervju nakon što je u javnost izašla vest o njenoj vezi sa 39 godina starijim kolegom.

Anica je u pomenutoj seriji dočarala lik Bosiljke. Više o svojoj ulozi, ali i saradnji sa kolegama na setu, otkrila je za Republiku.

Pročitajte: Kraljica života njegovog - Devojka Lazara Ristovskog očarala na balu, izbor haljine svi komentarišu

- Bosiljka je devojka koja dolazi sa sela u veliki grad u želji da uspe u poslu. Ona govori nekoliko svetskih jezika i put joj se ukršta sa porodicom Srdić. Na neki način će ona malo uticati na njihov životni put, bar na kratak period - navela je Anica.

Instagram

 

Za ekipu serije „Drim tim”, na čijem je čelu njen emotivni partner, glumac Lazar Ristovski, imala je samo reči hvale.

- Ne bih da zvuči kao naučena fraza, ali je ovo najbolja ekipa sa kojom sam do sada sarađivala. Svi sektori funkcionišu savršeno, to je skup manjih timova koji čine savršenu celinu. Pravi smo drim tim!

Pročitajte: Najveća radost! Anica Lazić podelila srećne vesti, prva čestitala majka, a Lazar...

Devojka Lazara Ristovskog otkrila je i koliko odricanja zahteva glumački posao.

- Svaki posao to traži. Ako radite ono što volite, to i nisu odricanja, već slatke muke - odgovara ona i tvrdi da što je starija, to je sigurnija pred kamerama:

- Svake godine su najbolje za glumicu, ali kako vreme prolazi, sve su bolje jer smo i mi zreliji, bolje poznajemo sebe i to se onda vidi na kameri.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti