Lazar Ristovski zaprosio Anicu? Jedna fotografija ih odala

Lazar Ristovski zaprosio Anicu? Jedna fotografija ih odala

Autor: | 06/11/2023

0

Devojka Lazara Ristovskog objavila fotografiju

Da li je Lazar Ristovski spreman da se ponovo oženi? Sudeći po novoj fotografiji koju je objavila njegova 39 godina mlađa devojka Anica Lazić, izgleda da je par spreman na sledeći korak u njihovoj vezi.

Instagram

 

Na fotografiji mlade glumice koju je skoro objavila na svom Instagram profilu, Anica je ležerno postavila šaku na svom kolenu, a svima je u oči upao prsten na njenoj ruci.

Pročitajte: Modni okršaj veka, bivša i sadašnja odmerile snage - Danica Ristovski i Anica Lazić, kome bolje stoji cvetna haljina?

Javnost je odmah počela da spekuliše da se par verio, a za sada zvanične potvrde od njih nema. 

Instagram

 

Ovo ne bi trebalo da bude preveliko iznenađenje, jer je legendarni glumac već započeo zajednički život sa 39 godina mlađom koleginicom. Par se uselio u luksuzni stan na elitnoj lokaciji, i ne kriju više svoju ljubav.

Instagram

 

Interesantno je da je tada Ristovski imao kuću u Zemunu koja oduzima dah. Glumac se upravo tu povukao posle razvoda od Danice Ristovski nakon četiri decenije braka, i uživao u samačkom životu.

Pročitajte: Samo što smo saznali da su zajedno - Devojka Lazara Ristovskog objavila srećne vesti, glumcu stižu čestitke

Legendarni glumac je svojevremeno objavio fotografiju iz bazena i otkrio gde se nalazi posle razvoda, a svi su bili opčinjeni fantastičnim pogledom. A kada je glumac prodao svoju momačku vilu, svi su pretpostavili da je odlučio da momačke dane ostavi za sobom i da se skrasi pored Anice. 

Instagram/anica lazic

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti