Vila ostala momačka: Ristovski uselio novu devojku u luks stan, a u Zemunu krije pravi raj

Vila ostala momačka: Ristovski uselio novu devojku u luks stan, a u Zemunu krije pravi raj

Autor: | 13/10/2023

0

Dom Lazara Ristovskog je raj na zemlji

Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski ponovo uživa u ljubavi i to sa 39 godina mlađom glumicom i koleginicom Anicom Lazić. To je kratko potvrdio za medije ove nedelje i nije želeo dalje da komentariše njihovu vezu.

Instagram

 

Ono što se trenutno zna jeste da mlada glumica nije bila razlog za razvod para Ristovski, koji je u zajednici proveo četiri decenije, kao i da su Lazar i Anica počeli zajednički život. Kako navode domaći mediji, golupčići sad uživaju u stanu Ristovskog u Beogradu na vodi, i više ne kriju svoju ljubav.

Pročitajte: Kada se ženio, devojka mu se nije ni rodila - Ristovski nije ličio na mladoženju, Danica bi slike sa venčanja spalila

Interesantno je da Ristovski ima nekretninu u Zemunu koja oduzima dah. Tu se glumac povukao nakon razvoda od Danice, i uživao u samačkom životu. Legendarni glumac je svojevremeno objavio fotografiju iz bazena i otkrio gde se nalazi nakon razvoda, a svi su bili opčinjeni fantastičnim pogledom.

Instagram

 

Bazen se nalazi na terasi njegove kuće na Gardošu, i celo leto proveo je u svojoj oazi daleko od svih.

Pročitajte: Šta razvod učini od žene! Izgled Danice Ristovski ne prestaje da se komentariše, pogledajte najnovije fotografije

Osim bazena i dvorišta opasanog zidinama, ova vila poseduje i pet soba i dva kupatila. Kako su mediji ranije prenosili, njena površina je 182 kvadrata.

printscreen

 

Podsetimo, Danica i Lazar venčali su se 1980. godine, a u braku su dobili dva sina – Petra koji je filmski producent i reditelj i Jovana koji je završio ekonomiju. Stariji sin oženjen je glumicom Teodorom Ristovski, dok mlađi Jovan sa suprugom Ljiljanom ima sina Bogdana.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti