Nikako za slaba srca: Devojka Lazara Ristovskog u nikad provokativnijem izdanju, prava Francuskinja

Nikako za slaba srca: Devojka Lazara Ristovskog u nikad provokativnijem izdanju, prava Francuskinja

Autor: | 27/12/2023

0

Stil Anice Lazić obara sa nogu

Anica Lazić dobija sve više pažnje medija otkako se saznalo da se u vezi sa 39 godina starijim Lazarom Ristovskim. Javnost sada prati svaki korak mlade glumice, i posebno se raduje svakoj njenoj objavi na društvenim mrežama,

Instagram

 
 

Da li je u pitanju rođendanska čestitka svom dragom, ili slika prstena, svi samo čekaju sledeći potez mlade glumice na Instagramu.

Pročitajte: Modni okršaj veka, bivša i sadašnja odmerile snage - Danica Ristovski i Anica Lazić, kome bolje stoji cvetna haljina?

Sada je Anica pokazala jedan od svojih najprovokativnijih stilova - obučena u smeđu kožu od glave do pete, izgledala je predivno na pauzi od snimanja.

Instagram

 
 

Između čizama od zmijske kože i kaputa virila je izvajana noga, a na glavi je Anica nosila i beretku.

Crveni karmin samo je upotpunio ovaj look.

Instagram

 

Svi su odmah primetili da Anica izgleda kao prava Francuskinja a mnogima je pala na pamet popularna serija "Alo, alo", i posebno replika: "Ah, moja trošna srčka" koju je jedan lik često izgovarao.

Pročitajte: Najveća radost! Anica Lazić podelila srećne vesti, prva čestitala majka, a Lazar...


Stil Anice Lazić nije toliko često dolazio do izražaja, ali nezavisno od toga da li je kostimograf izabrao ovaj autfit za potrebe snimanja ili se obukla sama, ovaj francuski stil joj baš dobro leži.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti