U ovome Danicu ne bi uhvatili ni mrtvu: Lazar Ristovski sa novom devojkom u javnosti, svi komentarišu kako se obukla

U ovome Danicu ne bi uhvatili ni mrtvu: Lazar Ristovski sa novom devojkom u javnosti, svi komentarišu kako se obukla

Autor: | 10/11/2023

1

Devojka Lazara Ristovskog pod lupom javnosti


Ljubav između Lazara Ristovskog i njegove 39 godina mlađe koleginice Anice Lazić cveta. Par uveliko živi zajedno u luksuznom stanu u elitnom delu Beograda, a spekuliše se da je glumac već zaprosio partnerku.

Instagram

 

Ove tvrdnje podgrejane su fotografijom mlade glumice koju je objavila na svom Instagram profilu. Anica je ležerno postavila šaku na svom kolenu, a svima je u oči upao prsten na njenoj ruci.

Pročitajte: Lazar Ristovski napravio sledeći korak - Da li je spreman da se zauvek skrasi kraj Anice

Iako se par nije zvanično oglasio povodom njihovih dugoročnih planova, po svemu sudeći uživaju u društvu jedno drugog. Da svoju ljubav definitivno više ne kriju, pokazali su u zajedničkom obilasku Arhivu Vojvodine.

Instagram

 

Na nizu fotografija sa lica mesta Lazar i Anica obilaze ovu ustanovu kulture nasmejani, a ovom prilikom glumac je potpisao ugovor o saradnji u ime „Zilion filma" i Arhiva Vojvodine. 

Anica je za tu priliku obukla običnu crnu rolku i farmerke širih nogavica, a preko toga je nabacila zanimljiv bež kaput.

Pročitajte: Modni okršaj veka, bivša i sadašnja odmerile snage: Danica Ristovski i Anica Lazić, kome bolje stoji cvetna haljina?

Ono što je svima upalo u oko jeste svetao kaiš koji dugo godina nije u modi, tako da se ovaj komad neće često naći u garderoberu nijedne dame istančanog stila.

Ali pretpostavljamo da je mlada glumica samo htela da uklopi jedan asesoar sa kaputom, pa se odlučila da to bude kaiš.

Instagram

 

Na mnogim slikama vidi se isti prsten koji je Anica pokazala na svojim društvenim mrežama, tako da se čini da ovaj prsten ne skida.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
fica 17:25 11.11.2023
Odgovori

Volim kada se u Srbiji razbijaju predrasude. Jer inace vecina su farsa brakovi i ostalo...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti