U trenutku kad je nastala ova slika Ristovski je bio u braku sa Danicom: Fotka Anice Lazić ne prestaje da se komentariše

U trenutku kad je nastala ova slika Ristovski je bio u braku sa Danicom: Fotka Anice Lazić ne prestaje da se komentariše

Autor: | 10/12/2023

2

Devojka Lazara Ristovskog aktivna je na društvenim mrežama

Anica Lazić, 39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog, dosta se oslobodila na društvenim mrežama kako je njena veza sa legendarnim glumcem postala javna. Anica deli trenutke iz svoje svakodnevice, šta je obukla i gde izlazi, a ovog puta odlučila je da podeli sa javnošću potpuno novu sliku.

Instagram

 

Mlada glumica podelila je sliku iz detinjstva i reklo bi se da se nije mnogo promenila.

U trenutku kada je nastala ova fotografija Ristovski je uveliko bio u braku sa Danicom, i uživao u porodičnoj idili sa njihovim sinovima Jovanom i Petrom.

Instagram

 

Velika razlika u godinama između Anice i Lazara i dalje je u centru pažnje, ali kako vreme prolazi par sve manje mari za tuđe komentare.

Instagram

 

Podsetimo, Lazar je prošle godine potvrdio vest o razvodu sa Danicom Ristovski i objasnio šta je izazvalo krah braka posle četiri decenije.

Pročitajte: Odgovor koji je javnost čekala! Anica Lazić otkrila zašto je sa 39 godina starijim Lazarom - Ti ljudi su umorni...

- Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca - rekao je glumac u ispovesti za magazin Gloria.

Ata Images

 

 

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti